Възможно ли е да се оправите от бирата?

Ароматната пяна се нарича нищо повече от течен хляб, бирата е обичана от мнозина, включително представители на слабата половина на човечеството. Много от тях следват фигурата и затова се интересуват каква е вероятността да добавите към масата с дозирана напитка. В днешната статия ще проучим всичко по този въпрос.

Възможно ли е да се оправите от бирата

Рискът от напълняване от бира

 1. Бирата, доставяна на рафтове за магазини, не е като истинска напитка с варел, за която всички мечтаят в горещ летен ден. Тя се основава не само на хмел, но и на всички видове ароматизатори с консерванти, които само добавят калории към пяната. Лесно смилаемите въглехидрати са в основата, но крайната стойност зависи от това кой тип хмел е използван.
 2. Проблемът не е дори в самата бира, а в способността й да предизвиква брутален апетит. Също така тази напитка се консумира в комбинация с вредни закуски, независимо дали е крекери или чипс. И както знаете, те са много висококалорични, причиняват целулит и имат лош ефект върху метаболизма.
 3. Когато човек пие пяна, след известно време иска да яде. Храната постъпва в тялото в количество, по-голямо от обикновено, тъй като мозъкът не може да получи сигнал за насищане навреме. Преяждането и води до набор от маси. Също така си струва да се има предвид фактът, че бирата се консумира не само в 100 мл., Количеството на пиената отвара се изчислява в половин литра или дори литри. Съответно апетитът се засилва.
 4. Любителите на интензивната бира приемат около 1,5 литра. пяна на ден. Ако преведете определеното число в допустимото количество калории, тогава това е половината от дневната норма. Като се вземат предвид закуските, се оказва, че едното седене с приятели покрива и дори надвишава допустимия дневен прием на калории за възрастен. Солената риба, ядките, чипсът задържа вода в тъканите, така че е много възможно да се възстанови. Рискът е голям и няма значение дали консумирате алкохолна или безалкохолна пяна.
 5. Ако следвате мнението на диетолозите, които са провеждали изследвания за ефекта на пяната върху фигурата много пъти, тогава трябва да се каже следното. Калориите, получени от пиенето на такъв алкохол, са много по-опасни от обикновените калории от храната. Те са по-трудни за изгаряне, забавят метаболизма и водят до други подобни проблеми. Следователно отговорът на въпроса е - да, напълняването е напълно възможно.

Опасност от естроген

 1. Независимо какви хмел се използват при производството на пяна, той концентрира фитоестрогените в състава си. Под естроген се отнася до женските хормони. Благодарение на тях красивите дами изглеждат апетитно с извити и кръгли форми. Трябва да се каже, че тези хормони участват пряко в изграждането на мастна тъкан. Пяна насърчава това, съответно.
 2. Що се отнася до представителите на мъжката половина на човечеството, ако редовно консумират бира, тогава естрогените ще започнат да инхибират производството на тестостерон (мъжки хормон). Всичко това ще доведе до влошаване на потентността, образуване на мазни гънки в областта на гърдите, както и дехидратация на тялото в частност и поява на бирено коремче.
 3. Въпреки факта, че този хормон все още е женски, неговата прекомерност не е добра за красивите дами. На първо място, това се отразява във външни данни, телесно тегло и способност за зачеване. Привържениците на пяната имат свои собствени характеристики: всички стомаси, увиснала кожа на лицето, торбички под очите.

Бирата намалява активността

Бирата намалява активността

 1. Наред с други неща, бирата допринася за увеличаване на теглото поради факта, че тялото значително потиска активността. Не ти се струва да правиш нещо друго, освен да лежиш на дивана.Напитката провокира внушителен начин на живот.
 2. Искам да седна на мек стол или да лежа в леглото. Така можете да прекарате много часове безмислено в гледане на телевизия. Няма да искате повече. Следователно, колкото повече човек консумира бира, толкова по-малко проявява желание за активност.
 3. Освен това, докато консумирате пищна напитка, не искате да се движите, което не може да се каже за цялото тяло, което от своя страна работи за износване. Органите започват интензивно да преработват бирени продукти, влизащи в мастната тъкан.
 4. В резултат на това те се изпращат за дългосрочно съхранение и приличат на подкожна тъкан. Не забравяйте, че развлекателната напитка значително инхибира всички метаболитни процеси. Мазнината започва да се отлага в по-голяма степен. Мускулната тъкан се превръща в мазнина.

Ефектът на бирата върху мъжете

 1. Не е тайна, че достатъчно голям брой от по-силния пол са страстни към пенестата напитка. Освен това някои от тях пият бира вместо вода, само за да се напият. В резултат на това в близко бъдеще подобни действия ясно се отразяват във външния вид и фигурата.
 2. Не забравяйте, че бирата има най-високо съдържание на калории сред останалите алкохолни напитки. Освен това в леката версия има до 400 Kcal, а в тъмната - до 750 Kcal. Освен това бирата се консумира в големи количества.
 3. В резултат на това силен мъж скоро ще придобие наднормено тегло. Освен това започват да се развиват допълнителни здравословни проблеми. Това се дължи на повишеното съдържание на калории и заседналия начин на живот.
 4. Затлъстяването възниква според женския сценарий. При мъжете мазнините се появяват по задните части и бедрата, а гърдите се уголемяват. Любителите на бирата са известни с известния си бирен корем. Това се дължи на женския хормон - фитоестроген. При мъжете има нарушение на хормоналния фон.

Ако продължите да пиете бира в големи количества, след само няколко години човекът става безсилен. Хванете се за ума си, ако не искате да се превърнете в ожесточена личност. Това се отнася не само за по-силния пол, пенестата напитка се отразява негативно на здравето на жените. В този случай проблемите се развиват много по-сериозно.

Видео: какво ще се случи, ако пиете бира всеки ден?

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт