Как да накарате съпруга си да ревнува: съвет от психолог

Ревността е основното женско оръжие, което помага да се стимулира интересът към съпруга. Тя го кара да разбере, че пръстенът на пръста на пръста и печатът в паспорта не превръщат съпруга в роб или нещо, което няма да отиде никъде. Умело манипулирайки мъжките инстинкти, една жена, вместо жертва, която е обидена и лишена от внимание, се превръща в обект на похот, ценна награда, за която си заслужава да се бори.

Как да накараш съпруга си да ревнува

Полезни промени

Съпругът не е центърът на Вселената. Една съпруга не е длъжна да отделя свободното си време изключително на Негово Величество, отказвайки се от всички радости в живота. За укрепване на семейния живот е полезно да си припомните стари хобита и хобита или да намерите нови занимания.

Добра идея: запишете се за танци, където има много горещи и съблазнителни мъже. Можете да посетите уроци по чужд език, където определено ще намерите очарователен учител или хубав и любовен ученик. Има много интересни и полезни курсове, които ви позволяват да разширите хоризонтите си и като бонус да получите фен.

Лошо решение: Участвайте в макраме, бродерия и други изключително женски хобита. Съпругът, като индивид, не лишен от интелект, ще осъзнае, че няма нужда да се страхува от четиридесетгодишните самотни лели и ще промени мнението си за ревност.

Съвет: Хобитата са начин да се отпуснете и да достигнете до хората, което влияе положително на самочувствието на жените. Основното е да не забравяте за съществуването на съпруг, който се нуждае от чисти ризи, вкусна вечеря и приятна компания на законната си съпруга.

Красотата е повод за ревност

Мъжете обичат, когато къщата е почистена, а борсът мирише вкусно от кухнята, но не прилича на свеж пай или измити съдове. Красива и добре поддържана жена е луда по мъжки.

Съпругата смени опашката за изискан стайлинг? Вместо износена рокля, облечете ли съблазнителни тоалети? Не отивате в магазина без грим? Мъжкият мозък започва активно да движи гируса и да търси причината. Един от първите въпроси ще бъде: „Тя ми изневерява? Жената имаше ли любовник? “

Задачата на госпожицата е да успокои яростта и възмущението на съпруга си, като убеди, че тя просто е решила да се грижи за себе си. В същото време си струва да засеете в подсъзнанието си зърно подозрение, което няма да му позволи да спи спокойно.

Активният спорт, диетите и посещението на козметик ще направят съпруга ви ревнив и ще направят съпругата ви по-уверена и привлекателна. Красивата жена е добре дошъл плячка, който е страшно да загубиш или да дадеш на друг.

Съвет: Не се включвайте в строги диети, докато изтощавате тялото с големи натоварвания. Болничното легло не е най-добрият начин да накарате съпруга си да ревнува.

Тайни, интриги и секретна информация

Телефонен разговор в 20:00 накара съпругът й да скочи от изненада и след това да се оттегли в друга стая или да излезе от стълбището? За първи път странното мисивно поведение не буди подозрения у съпрузите. Те само спускат раменете си и продължават да гледат още един футболен мач. Но ако ситуацията се повтаря редовно и всяка вечер съпругата прекарва от неизвестен абонат от 30 минути до няколко часа или пише съобщения на някого, съпругът се тревожи.

Сивото вещество в главата подсказва, че жената не може да разговаря всеки ден със своя приятел или майка, без да го посвещава на подробностите на разговора. Той започва да се изнервя, следва, опитва се да проучи съдържанието на телефонния указател и папката с входящи съобщения. Подозренията постепенно се увеличават и се развиват в ревност.

Тайни, интриги и секретна информация

Схема за действие:

  1. Потърсете помощ от приятел, като я подпишете „Eugene Job“ или „Курсове за Саша“.Алтернатива е да възобновите комуникацията със стар приятел от мъжки пол, като предупредите, че е по-добре да се обадите вечер.
  2. Оставете телефона до съпруга / съпругата си, така че той да чува звука на съобщенията и входящите повиквания.
  3. За да направите невинно уплашено лице, опитайте се да скриете тихо екрана от съпруга си, бързо се отдалечете от дивана, на който той седи.
  4. Взимайки телефона със себе си до ваната и кухнята, можете случайно да го забравите в спалнята, така че съпругът да получи възможност да изучава съдържанието на смартфона.
  5. Задайте парола, особено ако преди това missus е имал неограничен достъп до всички файлове на телефона. Внезапната защита е чудесно извинение за ревността.

Важно: Съобщенията не трябва да съдържат инкриминираща информация, която може не само да предизвика съмнение, но да стане пряко доказателство за държавна измяна.

Помощ в зала

Има ли приятелка от детството, която е готова да вземе активно участие в забавната игра „Вкарай съпруга си в бяло горещо“? Прекрасно е, защото може да има сериозни проблеми и съпругът често ще трябва да идва при нея и да пренощува. Добре е, ако младата дама живее от другата страна на града, или в предградията.

Борбен план:

  1. За да информира съпруга си, че Маша се раздели с друго гадже, което се оказа мошеник, и сега ще трябва да утеши злощастното момиче.
  2. Вземете пижама и предупредете, че след работа ще трябва да прекарате нощта при изоставена млада дама, за да не направи нищо в пристъп на ярост.
  3. Забравете да отговорите на 2-3 обаждания, след това да се обадите обратно и да излезете с правдоподобно извинение: изключете звука, за да не смущавате приятеля си, решихте да вземете душ и забравих телефона в кухнята.
  4. Помолете Маша да вземе телефона вместо законната си съпруга и кажете, че сега е заета.
  5. След като се върне у дома, за да убеди съпруга си, че тя наистина остава с приятеля си, а той няма причина за вълнение или завист.

Кажи ми, скъпа, къде беше

Когато съпругът си тръгва да пие бира с приятели, съпругата му не намира място за себе си, рисувайки снимки на измяна в ярки цветове. Съпругът притежава подобни чувства, когато госпожицата му отива с момичетата в бара, за да си спомни младостта си и да се отпусне малко.

Кажи ми, скъпа, къде беше

Подозренията пропълзяват в главата на мъжа, ако съпругата закъснява на работа, оставете го да предупреди за това. Някои започват да се притесняват дали съпругът дойде 20-30 минути по-късно, защото тя е била в задръстване или има дълги линии в магазина.

Умните млади дами знаят колко време отнема съпругът да стане безразличен към съмненията и подозренията и знаят как да се задържат известно време, пишейки репортаж или обсъждайки момински проблеми в кафене с най-добрия си приятел.

Важно: Не можете да изчезнете цяла нощ без обяснения и да се върнете у дома потръпнали, с остър аромат на изпарения. Подобно поведение не само ще накара съпруга й да ревнува, но и ще доведе до идеята за развод.

Сексът е оръжие за ревност

Бракът се свързва при мъже с редовен и безплатен секс. Ако откажете интимността на съпруга си, той със сигурност ще започне да търси причината за главоболието и продължителните критични дни. Той ще поиска съвет от интернет и със сигурност ще получи отговор: „Жена ми има друга“.

Задачата на госпожицата е да откаже тихо, да намери логични и правдоподобни извинения, така че съпругът да не мисли случайно, че е престанал да я привлича. Той трябва да я подозира за изневяра и да ревнува и да не губи увереност в способностите си.

Важно: Не можете напълно да откажете интимността на съпруга, в противен случай мястото на законна съпруга ще бъде заета от любовница, която не се измъчва от мигрени и угризения.

Открити табели

Съпругът не е давал цветя дълго време? Забравихте, че една жена трябва да бъде ценена? Време е да му напомните за преките мъжки задължения и да се поглезите със сладък букет или хубава украса. Парите за златен пръстен могат да бъдат взети от яйцето на гнездото, което съпругата събра за въдица за любовника си.

Купувайте цветя в различни точки, за предпочитане не в близост до работата.В противен случай познати ще видят жена, която многократно излиза от магазина с луксозен букет, но без придружител и тайната ще бъде разкрита.

Няколко думи за флирта

Момиче, което следи външността и маниерите си, привлича мъже. Те предлагат да носят чанти, да предлагат кафе или лифт. За да накара съпруга си да ревнува, достатъчно е да не отказва помощ и да го остави да се види в компания с други мъже.

Сладка усмивка, адресирана до приятеля му, ще накара съпруга й да стисне юмруци и да скърца със недоволство със зъби. Една жена трябва да убеди любовника си, че се опитва да изглежда приятелски настроена и нищо повече, за да избегне скандал.

Забранен прием: Не можете да сравнявате съпруга си с бившия си, като казвате, че са обсипали дамата на сърцето с цветя и злато, а той не е в състояние да даде на жена си пластмасова прическа. Подобни действия подценяват самочувствието му и убиват любовта му към жена му.

Жената, която започна играта, трябва да разбере, че трябва да бъдете внимателни и да не оставяте никакви доказателства. Основната му задача е да намеква и да принуждава да изгражда болезнени предположения. Основното е да не забравяте, че ревността може или да спаси умиращ брак, или напълно да го разруши.

Видео: как да накара човек да ревнува

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт