Как да се държим на първа среща с мъж

Със сигурност всяко момиче поне веднъж в живота си се е страхувало от важно събитие. Една среща с мъж се отнася до тези. Преди дългоочакваната среща красивите дами по всякакъв възможен начин си представят себе си, избират облекло и водят предполагаеми диалози в главите си. Оттук идва и невнимателният въпрос как да се държим на първа среща. Какво мога да кажа за това дали да разпространявам своите „входове и изходи“ и т.н. Нека анализираме основните тънкости по ред.

Как да се държим на първа среща с мъж

Подготовка за първа среща с мъж

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да се грижите какво да облечете. Но не се надявайте, че успехът на датата ще зависи само от избрания гардероб. Човек ще ви срещне заедно и ще ви води разумно.
 2. Не бързайте в първия салон за красота, така че експертите да боядисват косата си в червено и да натрупват дълги нокти. Ако потенциален млад мъж е харесал погледа ви в деня на запознанството, запишете го.
 3. Бъдете себе си, подчертавайте силните страни и скрийте слабостите. Ако искате да оформите, направете френски маникюр, подновете багрилото върху косата си, обелете, за да почистите и изравните кожата.
 4. Не забравяйте да изберете подходящия гардероб. Един мъж няма да му хареса, ако изглеждате твърде вулгарно и леснодостъпно. Той ще мисли не за женитбата с това момиче, а за сцените в леглото и липсата на перспективи за бъдещето.
 5. Изберете рокля точно над коляното с умерено отворено деколте. Или можете да дадете предпочитание на панталони, като ги придружавате с обувки на висок ток и романтична риза.
 6. Не се опитвайте върху ролята на някой друг. Ако не сте свикнали със стилети, лицето ви скоро ще придобие болезнено изражение. По-добре сложете удобни сандали без пета, за да сте готови за всякакви промени в плана.
 7. Психолозите се съгласиха, че първата среща със същия човек не може да бъде повторена. Може да не сте съгласни с това, но се опитайте да направите всичко както трябва първоначално.
 8. Между възрастните, искра често се пуска по време на първото усамотение. Пригответе се за всичко. Епилирайте краката и зоната на бикините, овлажнете тялото си с лосион, вземете красиво бельо, чорапи и жартиери.

Къде да отида на първа среща с мъж

 1. Често, когато мъжът покани жена на среща, той избира мястото на събитието (или няколко места). Но ако сте съгласни, че изборът е ваш, следвайте няколко прости съвета.
 2. Ако мъж ви покани да седнете в кафене при слънчево време, можете да протестирате, като предоставите опция в замяна. Например, кажете, че искате да направите пикник или да отидете на плуване в лодка.
 3. Отлично забавление може да бъде колоездене, ролкови кънки, мотоциклети, кабриолети, ATV и дори ховърплафт.
 4. В случаите, когато човек с ярко изгарящи очи ви кани на вечеря в институция, която не ви харесва, не бързайте да му отказвате. Направете компромис, изберете уютна маса и създайте романтична атмосфера.
 5. Можете също така да се забавлявате на среща извън града. Наемете беседка в специален комплекс, плувайте на катамарани, пържете кебапчета, а вечер, при пристигането си, предварително се приберете вкъщи и отново отидете на среща, но на кино.

За какво да говоря на първа среща с мъж

 1. По време на разговора погледнете в очите на млад мъж, не поглеждайте встрани и не пускайте очи наляво и надясно.Ако мъж се отнася с вас с очевиден интерес, това е изключително добър знак.
 2. Дори и да обичате да разговаряте нонстоп, не го правете. Това поведение изглежда нелепо. Освен това в объркване можете да кажете глупави неща, за които по-късно желаете.
 3. Момичетата са любители на сапунени опери и различни сълзливи сериали, така че с удоволствие ги обсъждат. Откажете такава тема за разговор, за да не ви обърка мъжът за глупак. По-добре обсъдете интересни филми със значение.
 4. Никога не прекъсвайте джентълмена, оставете го да завърши речта. Научете се да водите разговор по всяка тема, дори ако разговорът е за политика, петролни платформи или традиционна медицина. Бъдете интересен противник.
 5. Не се опитвайте да разказвате всичко за себе си наведнъж, нека подобни малки неща се разкриват постепенно в процеса на по-нататъшна комуникация. Ако човек открие всички ваши „входове и изходи“, той просто ще бъде неинтересно.
 6. Попитайте за успехите и постиженията на един мъж, но не го ласкайте открито. Направете няколко забулени комплимента относно професионалните и личните качества, така че да се чувства като мъж.
 7. Истинските мъже се интересуват от независими и не по-малко важни самодостатъчни жени. Бъдете така. Няма нужда да казвате, че седите на врата на родителите си и имате затруднения да свържете краищата си.
 8. В никакъв случай не хленчете, не се оплаквайте от живота. Песимистичните жени практически нямат шанс да спечелят мъж на среща. Той ще избяга от вас при първата възможност.
 9. Поддържайте положителна вълна и се опитайте да улесните срещата си. Не си уреждайте разпит, проявете забулен интерес към живота му. Няма нужда да докосвате темата за бившите момичета или състоянието на банковата сметка.
 10. Завладете джентълмена със своята искреност и лекота. Трябва да си интересен на мъж. Дръжте се с достойнство и малко мистериозно, не разкривайте всички карти, дори ако мъжът настоява. Но изграждането на докосване също е погрешно, всичко трябва да е в умереност.

Правилно поведение на първа среща

Правилно поведение на първа среща
искреност

 1. Не забравяйте, че когато отивате на първа среща, трябва да изпуснете всички негативни мисли и належащи проблеми.
 2. В такъв важен ден трябва да бъдете себе си, не носете негативност и натоварване на срещата. Извлечете максимума от срещата си, изпитайте радостта от срещата.
 3. Прекарвайте времето приятно, наслаждавайте се на общуването. Така мъжът ще види у вас лекота и жизнерадост. Последиците от това поведение ще бъдат неизбежната втора среща. Основното нещо е да не играете, а наистина да бъдете искрени.

Маниери и учтивост

 1. Представителките на нежния пол обикновено закъсняват за срещи. В този случай трябва да разберете, че не трябва да се задържате повече от четвърт час. Ако по някаква причина наистина закъснявате за среща, не забравяйте да предупредите избрания.
 2. Достатъчно е да се обадите или да напишете съобщение. Така ще покажете на мъжа, че ви е грижа за него и сте притеснени. Кавалерът от своя страна ще се отнася с вас по-уважително. След пристигането си на срещата се препоръчва да изключите телефона, така че притурката да не прекъсне вашата дата.
 3. Ако сте изключили звука, не бързайте към телефона, за да видите кой пише или ви се обажда. Забележете дали мъжът е направил същото. Ако телефонът му развали датата, помислете дали да го продължите. Добре образованият джентълмен никога няма да позволи това.
 4. Можете да направите друго, веднага се съгласете и оставете телефоните настрана. Отговаряйте на обаждания само при необходимост. Винаги благодарете на мъжа за проявеното внимание и любезност. Ако господинът свали палтото ви или отвори вратата, поръча кафе, благодарете му.
 5. В този случай мъжът ще разбере, че не напразно той показва своите добри обноски и уважение към жената. В резултат на това маркерите ще станат по-чести.По-специално, трябва да се научите как правилно да реагирате на комплиментите от гаджето. Можете да кажете нещо хубаво в замяна.

Говорете за бившия

 1. Веднага си струва да се отбележи, че подобни теми са неприемливи не само на първата среща, но и в бъдеще. В първата среща вече трябва да имате много теми, за да научите един за друг. Ако мъжът зададе въпрос за миналия си личен живот, отговори просто и кратко. Не го натрупвайте за нещастни отношения и любов.
 2. Опитайте се да преведете разговора в нова тема, не задавайте насрещни въпроси. Ако мъж настоява за разговор, кажете, че това е лична информация, която не трябва да го засяга по никакъв начин. В противен случай приключете датата, без да продължите. Имате нов живот.
 3. Не правете жертва на себе си и не казвайте, че всичките ви бивши мъже са лоши. Такава информация не трябва да се чува от вашите устни. Обърнете внимание и на разговорите на джентълмена. Той не трябва да говори за себе си така. Уважаващ себе си мъж няма да ви зададе такъв въпрос и няма да разкаже за себе си.

секс

 1. На първата среща не трябва да има намек, че сте сексуално достъпни. Мъж ще се възползва от вас, определено няма да има втора среща. Не се държи като куртизанка, имай достойнство. Момичета с лесна добродетел са достатъчни с глава. Ако мъжът има среща, значи търси сериозна връзка.
 2. Не бъдете на мнение, че ако мъж ви заведе в скъп ресторант и вечерта беше просто супер, вие му дължите нещо. Обяснете, че не сте поискали това и за вас беше по-важно да го разпознаете като човек. Ако един джентълмен е похарчил много пари, за да ви впечатли, той може да си го позволи.
 3. Уважавайте себе си и избора на мъж, бъдете достойна жена, която той се обади на среща. Нямате цена, не сте стока. Ако сте отказали интимната връзка през първата вечер, а мъжът не ви е позвънил на следващата среща, радвайте се. Определено не се нуждаете от такъв кавалер. Важно е да се разбере, че е невъзможно да се изграждат нормални отношения с такива ухажори.
 4. Възпитаните мъже дават предпочитание на жените с достойнство и обхвата на честта. Научете се първо да уважавате себе си. Така че проверявате мъжа за издръжливост, дали той наистина иска да има сериозна връзка с вас.

Такса за ресторант

 1. Когато мъж и жена отиват в ресторант, този, който покани в ресторанта, плаща на чека. Ако обаче предложите да разделите сумата на две, мъжът ще вземе такова изявление отговорно.
 2. В първия случай той ще ви смята за сериозна дама, която не иска да бъде паразит. Във втория - ще се възмути, защото не му се вписва в главата как една жена ще плаща на дата, която той уреди.
 3. Ако господинът е джентълмен, той ще отхвърли предложението ви и ще направи правилното нещо. Истинският мъж няма да позволи на дама да плаща за себе си. Освен това подобно предложение би го обидило.

Пригответе се за първата си среща. Посетете фризьор предварително и актуализирайте цвета на косата си, направете чист маникюр, подредете тялото си. Изберете място, където да прекарате време заедно или оставете мъжа да го направи. Научете препоръки, за които не трябва да говорите на среща. Бъдете себе си!

Видео: първа среща - как да се държим и за какво да говорим?

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт