Как да разберете дали съпругът има любовник

Не всички двойки са перфектни, мнозина по някаква причина губят бившата си хармония и удоволствието да бъдат близо до своята сродна душа. Често подобни ситуации завършват с измяна от страна на мъж, по-рядко - с развод. Представителите на силната половина се настаниха удобно под крилото на жена си, но в същото време нямаха нищо против да се затопли в леглото на любовника си. Как да разбера, че това е вярно? Нека го съберем.

Как да разберете дали съпругът има любовник

Признаци за изневяра

Ако мисълта, че човек изневерява, сериозно се е промъкнала в главата му, трябва да се вземат спешни мерки. В тази ситуация изтезанието с огън, счупване на пръсти и удари с тиган няма да работи. Той ще предприеме по-точен подход, който със сигурност ще ви доведе до желаната ви цел.

Графикът се е променил в ежедневието

 1. Може би това е най-сигурният знак за присъствието на външно момиче отстрани на женен мъж. Ако графикът му се промени драстично, това може да е сериозна камбана. Съпругът по-рано тръгва на работа, като същевременно се приготвя пред огледало за дълго време. По-късно се връща, не иска да води хубави разговори и да прави секс преди лягане.
 2. Всяка красива дама отнема време. За съжаление не всички мъже са моногамни по природа. Някои от тях предпочитат да се забавляват отстрани, да дразнят нов любовник и секс партньор с подаръци, лишавайки вниманието от собствения си съпруг.
 3. Внимателно следвайте графика на стеснения ден. Щом свърши работното му време, го примамвайте по всички лукави начини. Не приемайте извинения, твърдете, че вие ​​сами ще дойдете след него и наблюдавайте реакцията. Нормалният съпруг с удоволствие бърза вкъщи при пазача на огнището.
 4. Ако е възможно, запознайте се с колегите му по време на работа и събудете съчувствието им. Тайно натиснете на вина и съжаление, така че приятелите на съпруга да признаят всичко. Или поне намекна за факта, че съпругът изобщо не се бави по време на работа.
 5. Сигурните признаци на предателство и присъствието на любовница: според съпруга, колата му винаги се разпада, шефът натоварва работата на главата на петите, приятелите се нуждаят от спешна помощ, съпругът прекарва нощта с всички приятели на свой ред. В този случай трябва да говорите с неверните, да задавате изясняващи въпроси, да погледнете реакцията.

Промени във външния вид

 1. Анализирайте началото на връзката си. Със сигурност мисията винаги изглеждаше от иглата, облечена в обувки, настъргани до блясък, беше перфектно обръсната и облечена в скорбяли ризи. Естествено, брачният живот остави своя отпечатък. Вече няма бивш гланц, ароматен парфюм и идеално гладко лице.
 2. Ако човек рязко реши да поеме себе си, записа се във фитнес залата, купи нови дрехи, започне да души от ужас и да се бръсне всеки ден, той има любовница. Разбира се, ако няма други причини за това (например, вие настоявахте за всичко това).
 3. Също така, острият външен вид на чистотата на мъжа показва наличието на втора жена. Ако по-рано не можахте да свалите ризата му за пране в продължение на няколко дни, днес мисисът с удоволствие сменя тениските 2 пъти на ден. Какво е, не е ли любовник? Заслужава си да се обмисли.
 4. Разбира се, има смисъл да споменаваме нова спортна форма. Съпругът рязко започна да посещава фитнес залата, сериозно да мисли за правилното хранене, да харчи пари не е ясно какво? Разберете защо това се случва.
 5. Всички мъже, които са женени, с течение на времето губят бившата си хватка "мъжко". Ако той редовно се обливаше с бира пред телевизора, като не иска да се развива, а след това изведнъж рязко започна да чете книги, има причини за това. И въпросът явно не е в образованието.
 6. Всякакви спонтанни промени трябва да ви предупреждават.А фитнесът ще бъде от голяма полза за факта, че неверникът винаги ще има оправдания. Той ще започне да „посещава” люлеещия се стол почти всеки ден, но е странно, че в този случай мускулите вече няма да се появяват. Ако това се случи, отидете на фитнес заедно.

Подозрителни джаджи

 1. Съвременните хора не могат да си представят живота без устройства и джаджи. Сега всеки има мобилен телефон. Устройството може напълно да замени дневника и личния дневник. Напомнянията се поставят на телефона, отбелязват се важни дати и срещи. Освен това има още много допълнения.
 2. Струва си да се отбележи, че именно с помощта на устройства откривате всичко необходимо. Телефонът ще бъде ключов момент във факта, че спътникът може да има любовник. Ако е възможно, проверете за съмнителни съобщения и съмнителни контакти. Обърнете внимание на странните имена на приятели, като "Антон ремонт".
 3. Ако вашият мъж наистина има нова скъпа, той може да има тайни, раздели на телефона и неясни папки, които може би сте изтрили случайно. Затова той зададе парола, за да не се случи това. Обърнете внимание дали започнаха да пристигат чести обаждания от банки и кредитни служби. Подозрителен SMS ще служи като първи сигнал.
 4. Ако човек започне да се изнервя поради факта, че четете подобни съобщения, тогава случаят очевидно не е чист. Сателитът в този случай постоянно ще държи телефона по-близо до себе си. Странно е, ако съпругът започна да говори дълго време в тоалетната или в банята, уж с брат си или роднини. Телевизорът започна да работи по-силно и мъжът заминава за друга стая, за да отговори на обаждането. Разбира се, може би всичко не е както изглежда.

Неприложими финансови разходи

 1. Ако продължите да се съмнявате дали вашият мъж има някой, трябва да обърнете внимание на неразбираемите разходи за финанси. Трябва да харчите пари за нова жена, няма да получите никъде от това. Разбира се, не говорим за коли, бижута и кожи. Но за да отидете на кафенета и цветя, все още се нуждаят от пари.
 2. Тъй като сте женен отдавна, не е нужно да се поглезите вече с жена си - това е „мъжка логика“. Но новият спътник трябва да бъде завладян. Сладките играчки и различни неща също струват.
 3. Ако забележите някакво неразбираемо присвояване, включете алармата и всъщност започнете да се занимавате със съпруга си. Разбира се, не бива да изключвате възможността, че може би господинът тайно приготвя подарък за вас. Може би любим човек започна да залага. Между другото, този вариант не е най-лошият.

Намален сексуален нагон

 1. Анализирайте колко често преди това сте правили секс и какво се е случило сега. Сравнете отношението на партньора по време на интимни ласки, веднага ще почувствате студа. Ще ви се струва, че това не е любов, а консумация по отношение на вас. Ако има любовница, отминалата хармония и страст в брака вече няма да има.
 2. Лекият секс веднъж месечно трябва ясно да ви предупреди. Първо, просто поговорете и разберете причината. Понякога истината може да се случи блокажи по време на работа и повишен емоционален стрес. В това състояние не искам нищо. Може би сателитът просто изпитва трудности с потентността и е неудобно да го каже.

Грижа за автомобила

 1. За почти всеки мъж една кола се счита за нещо специално и може да бъде свързана почти със собствения му дом. Съпругът може да се грижи за кола по начин, който не се интересува от жена си. В този случай можете да разберете дали се е появил любовник. Убедете другаря да му помогне с почистването под добър претекст.
 2. Вземете прахосмукачката и започнете да действате. Претърсете всичко, разгледайте всяка празнина. Ако съпругът има любовница, за всеки случай ще останат следи и вие ще намерите самия „подарък“. Обърнете внимание на цигарените бикове, аромата на дамски парфюм и коса, който очевидно не ви принадлежи.

Важно!
Ако сте започнали да подозирате любим човек да се появи някой, правете всичко съзнателно. Не изпадайте в паника преди време и не разгръщайте скандали.Опитайте се да се държите естествено. Имате нужда от достоверни факти и доказателства за измяна. Не обвинявайте само човека за някакви странни джами. Често подозрителното поведение може да показва съвсем различно. Не изключвайте факта, че сателитът е започнал да залага или просто подготвя изненада за вас.

Има много причини, които могат да накарат един мъж да промени любима жена. Ако подозирате съпруг за изневяра, на първо място обърнете внимание на ежедневието му, промените във външния вид и поведението. Опитайте се да говорите от сърце на сърце, добрият съпруг ще премахне всички подозрения и ще покаже искрени чувства.

Видео: какво да направите, ако съпругът има любовник

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт