Как да прекарате ергенско парти преди сватбата: интересни идеи

В очакване на сватбата булката и нейните приятели озадачават организацията на ергенското парти. Разбираемо е, скоро ще завържете възела, така че накрая трябва да се забавлявате много. Много момичета не знаят откъде да започнат, има толкова много идеи, че главата обикаля. Ще ви помогнем в организацията на запалително събитие. Така че нека започнем.

Как да прекараме ергенско парти преди сватбата

Решете за дата

В стари времена ергенско парти се провеждаше точно 1 ден преди сватбата, този вариант едва ли е подходящ за съвременните момичета. Идеалното време за събитието е петък или събота, можете да заснемете 2 дни наведнъж. Препоръчително е да организирате ергенско парти 5-7 дни преди тържеството, булката ще се отдалечи от партито и ще започне масови подготовки за сватбата, а приятелките ще имат време да спят през уикенда.

Направете списък с гости

Прегледайте внимателно всичките си приятели и напишете подробен списък. Прочетете го няколко пъти, за да не внесете случайно онези, които ще разкажат на младоженеца всички тайни на вашето забавление. На ергенското парти трябва да присъстват само най-добрите приятели, с които споделяте съкровени мечти и преживявания. Не е необходимо да се обаждате на 10 души, ако те не са близо до вас. По-добре е, ако има по-малко хора, но можете да се доверите на всички тях.

Разработете сценария

Най-важният етап на ергенско парти, той задава тона на цялото събитие. Опишете подробно всички места, които искате да посетите, като посочите часа на пристигане / заминаване. Трябва да имате всичко планирано за минути, може би нещо ще се обърка, но не можете да предвидите това. Седнете със свидетели и правете състезания, помислете за гадания и интересни игри.

Поръчайте тематични костюми

Планирате ли парти в стил 80-те? Страхотен избор! Вземете ретро костюми, тесни корсети и перуки. Вземете решение за сценичните изображения, купете плат и го предайте на шивашки. Можете също да посетите карнавални магазини и да вземете маски и готови тоалети за себе си.

Костюми за ергенско парти

Започнете от сценария, ако не планирате нищо грандиозно, купете бял топ за булката и поръчайте отпечатъка „Булка!”, За приятелки изберете розови или червени тоалети, съответният надпис е „Шаферка!”. Не забравяйте за воала, той трябва да съответства на цвета на вашата роба.

Изпратете покани

Направете индивидуална покана за всеки от приятелите си. Сега трябва да разберете кой от тях ще може да присъства и на кого не трябва да разчитате. Посочете приблизителното време на началото и края на събитието, точната дата и очертайте груб план за ергенско парти, като поддържате интриги. Не забравяйте да споменете подготвителната среща, където ще пробвате изображения и ще уговорите място за среща директно в деня на ергенското парти.

Трябва също така да обсъдите сумата, която всеки от поканените ще внесе в прасенцата. Интересна особеност е, че булката обикновено не плаща за ергенско парти, тя е напълно организирана от приятели. Всичко зависи от материалното благополучие на участниците. Изпратете покани предварително, за да вземете предвид всички важни точки и да коригирате плана в случай на непредвидени обстоятелства.

Резервирайте местата си

Решихте ли да прекарате ергенско парти в стриптийз клуб? Чувствайте се свободни да резервирате местата си сега Посетете институцията и обсъдете менюто с администратора, разберете за промоциите, възможните отстъпки и вечерен скрипт. Обсъдете с мениджъра всички нюанси, например призива към сцената на булката и границите на разрешеното.Вземете решение за алкохолни напитки, в някои институции можете да донесете напитка със себе си при условие, че поръчате определена сума. Чувствайте се свободни да задавате въпроси; на ергенското парти сервитьори, танцьори и цялата администрация ще работят за вас.

Ако изборът падна върху СПА центъра, разберете за наличността за тази дата и натовареността на майсторите. Обсъдете желания набор от процедури, тяхната продължителност и цена, за да изчислите предварително бюджета и да планирате времето.

Резервирайте лимузина

Най-популярната форма на транспорт за ергенско парти, ако вечер планирате да посетите няколко заведения. Не забравяйте, че сватбите обикновено се провеждат в петък и събота, в резултат на което всички коли вече могат да бъдат резервирани. 3 седмици преди ергенското парти се обадете на компания за наемане на лимузини и резервирайте кола.

Лимузина за ергенско парти

Можете да се обадите на няколко компании, за да определите цената. Напишете на мениджъра приблизителния си маршрут, обсъдете важни точки (1 час като подарък или често придвижване от една институция в друга).

Ето как изглеждат основните моменти от приготвянето на ергенско парти преди сватбата. Не прехвърляйте отговорностите от едно познато на друго, сами контролирайте целия процес. Дори ако нещо не се получи за вас, най-добрите приятели ще намерят начин да прекарате ергенско парти без подготовка. Съгласете се, приятели измислят блестящи идеи!

Интересни идеи за ергенско парти

В допълнение към стандартното обучение можете да обмислите и други възможности за запалително събитие.

Ергенско парти за смели дами
Млада и енергична ли сте, попада ли адреналинът в кръвта ви? Обичате ли да светнете с приятели и не се страхувате от смели идеи? Обърнете внимание на екстремните спортове! Някога мечтали ли сте да скачате с парашут? Е, време е да изпълним плана си. Младоженецът и всички негови приятели ще завиждат, когато научат как дамите придружават булката до семейния живот.

Ако вашият град няма компания, която да се занимава с това, дайте предпочитание на картинг, каране на квадроциклети, скокове, пътувания с катамаран (лодки, водни ски) и вятър тунел. Планирайте и резервирайте всичко предварително, не разкривайте тайната си пред никого. Направете много снимки и се запасете с шампанско, за да отбележите края на хубавия ден в навечерието на сватбата.

Slumber парти за фотогенични момичета
Харесва ли ви да правите снимки и да публикувате снимки в Instagram? Наемете професионалист! Купете красиви дрехи, снимайте и се почувствайте като модел от корицата на лъскавите списания. Елате с интересни изображения, наемете студио или отидете в търсене на красиви места.

През лятото можете да се качите на покрива на сградата и да направите серия кадри срещу синьо небе. Потърсете помощ от гримьор, майсторът ще направи грим, за да съответства на вашите тоалети. Тази опция за провеждане на ергенско парти ще остави много положителни емоции, а снимките ще напомнят за страхотно прекарано време сред приятели!

Кутре парти по природа
Ако събитието е насрочено за топлия сезон, излезте с меню за пикник и излезте на открито. Вземете решение за тоалети, можете да носите къси шорти, карирани ризи и каубойски шапки, за да изглеждате като героините от западните филми. Ако тази опция не е подходяща, дайте предпочитание на развиващите се сандъци, шапки с широка периферия и красиви сандали. Грим и прически, които отговарят на вашия външен вид, вземете фотоапарат със себе си. Опитайте се да се обличате в тоалети, които са сходни по цвят и стил, за да поддържате отличителен стил.

Кутре парти по природа

Като място за ергенско парти е подходящ брега на река, море или езеро. Можете също да отидете на тревата до гората или до къщичката. Пригответе одеялата, на които ще седите, грижете се за чиниите. От напитки изберете шампанско, сангрия или вино, те са по-подходящи за събирания сред приятели.

Пижама парти ергенско парти
Този стил на забавление е подходящ за спокойни момичета или за тези с ограничени средства. Съберете всичките си приятели предварително, обсъдете примерен сценарий и меню. Отидете на пазаруване и купете най-красивите пижами, меки чехли и ленти за глава.

Изберете забавни филми за гледане, запасете се с шампанско и плодове. Планирайте парти през нощта, уговорете с приятелите си така, че да останат за през нощта. Играйте свирка или легнете на дивана и просто си бъбрете. Искрените разговори без клюки и интриги ще се запомнят дълго.

Озадачава се как да организирате ергенско парти преди сватбата? Съберете най-близките приятели, обмислете сценария и тоалети. Изберете място за парти или седнете навън. Резервирайте лимузина предварително, така че личен шофьор да ви носи през цялата вечер. Забавлявайте се докрай!

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
Валери
Валери

И сега празнувам всички празници само в СПА центъра! Е, не можем всички, но определено там се подреждат всякакви момински сбирки. Миналият уикенд бях на нощ на момиче от СПА в Орхидея, познавам този салон, но не мислех, че тук има такива бонбони. В началото цялата програма за красота е ясна - те ще откраднат, ще намажат с избор и на двете. Масаж с умели ръце - не съм ходил на масаж от сто години, колко прекрасно е в края на краищата! Е, в края на краищата, ние сме толкова красиви, добре поддържани, събрани за същинското събиране - дадоха ни чай в отделна стая (почти написах кафе, но със сигурност не пихме кафе, но чай от билките е много вкусен) седяхме приятно, разговаряхме емоционално и честно казано, това е по-приятно от последното ергенско парти в клуб, където има алкохол, дим и много пияни личности.

wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт