Как да привлечем вниманието на мъжете: 8 начина

Съвременните мъже са разглезени от вниманието на жените. Поради тази причина представителите на силната половина на човечеството отправят доста високи изисквания към момичетата. Няма да ги изненадате с къси поли или закачлив грим. Трябва да търсим нови трикове, за да привлечем вниманието на младия мъж, който харесахме. Днес ще разгледаме основните трикове, които ще ви помогнат да постигнете това, което искате.

Как да привлечем вниманието на мъжете

Гледайте себе си

 1. Съвременната жена не може да си позволи да бъде грозна. Необходимо е постоянно да поддържате изображението, да наблюдавате външния си вид и да бъдете внимателни. На първо място, обърнете внимание на косата, ноктите, кожата.
 2. Дори най-красивото момиче с идеален външен вид и фигура няма да може да привлече вниманието на мъж, ако ноктите и косата й са в необработено състояние.
 3. Правете редовно маникюр. Измийте косата според нуждите. Поддържайте кожата си чиста, не забравяйте да се отървете от черни петна по носа и възрастови петна.
 4. Не забравяйте за хигиената, както и за епилация на подмишниците, краката, зоната на бикините. Изперете дрехите си, така че те винаги да изглеждат свежи. Спокойствието е вашият основен съюзник.
 5. Обърнете специално внимание на грима. Не е нужно да е закачливо. Ако кожата ви е в ред, очите ви са красиви без грим, устните ви са подпухнали, няма нужда да нанасяте тон от различни продукти върху лицето си. Придържайте се към естествеността, скрийте несъвършенствата, ако е необходимо.

Изберете правилния стил.

 1. Никой няма да обърне внимание на богатия ви вътрешен свят, ако обвивката не се придържа към външния. Затова отделете време да пазарувате, прегледайте гардероба и поставете в кошчето всички неща, които не са перфектни.
 2. Не правете грешката на много жени, които избират сложни тоалети с надеждата да привлекат вниманието на мъж. По-добре се придържайте към семпъл стил, който изглежда скъп.
 3. За да дадете на изображението висока цена, вземете красив часовник, обувки и чанта. Купете обикновени дънки, кашмирена блуза или водолазка.
 4. Можете да изберете друга опция, основното е, че изображението не изглежда претенциозно или несериозно. Облечете се според желанията на мъжете. Не трябва да приличате на нощна пеперуда, затова веднага откажете твърде отворени рокли.
 5. Важно е да намерите подходящ стил за себе си и да го спазвате, да го подобрите. Разберете, че можете да привлечете вниманието със скромно облекло. Не е необходимо да носите къса пола или прозрачен топ.
 6. Погледнете по-отблизо скъпото бельо. Това дава увереност на жената, дори и никой да не го види. Но в най-подходящия момент ще бъдете „на парада“. Бельото на жената трябва да е секси.

Изградете увереност в себе си

 1. Самоуверените момичета могат да привлекат вниманието на равни мъже. Нямате нужда от затворен спътник, който постоянно ще се оплаква? Ако не, тогава развийте увереност и привлечете партньор с подобно мислене.
 2. Доверието може да се развие по няколко начина. Първо - запишете се във фитнеса, влезте във форма. Второто - научете се да говорите публично, станете душата на компанията. Трето - развийте сексуалността и в същото време сдържаност, излъчвайте женственост.
 3. Има доста курсове за личен растеж, които ви помагат да станете по-уверени. Също така такава линия може да се получи, ако постигнете финансова независимост и се заемете в кариера. Потърсете начините си, запишете малки победи в личния си дневник.
 4. Не забравяйте да следите позата си, вие сте момиче! Не хапвайте, овладявайте красива походка, излъчвайте сексуалността. Така ще можете да привлечете мненията на мъжете. Важно е да обърнете внимание на един момент - не бъркайте понятията „увереност“ и „арогантност“.
 5. Бъдете лесни за общуване, но не и лесно достъпни. С цялата си външност покажете на човека, че нямате проблеми с несигурността. Но в същото време бъдете слаби, когато имате нужда от това. Откажете се от фразите „Чувствам се добре без мъж“, „Сам се справям“.

Бъдете приятелски настроени

 1. Няма нужда да сте агресивни, такива хора отблъскват. Към агресията човек може да приравни грубостта във всеки смисъл на думата, нетактичност, инконтиненция.
 2. Преди открито да изразите позицията си пред хората, помислете дали ще повлияете на нежните чувства на опонента си. Може би със собствените си думи наранявате частица от душата му, което е най-съкровеното. Това се отнася не само за мъжете, но и за цялата среда.
 3. Жените имат неприятната способност да говорят, без да мислят за чувствата на другите. Поради такава емоционалност отношенията с близки хора се разпадат, не е възможно да се изгради семейство. Във всичко, което трябва да бъдете приятелски настроени, защото в света има малко такива хора.
 4. Не се изразявайте насилствено, дори ако ситуацията излезе извън контрол. Научете се да стоите спокойни, винаги мислете със студена глава. Със своята сдържаност ще уведомите мъжа, че заслужавате вниманието му.

Излъчвайте сексуалността

сексуалност

 1. Често момичетата вярват, че тоалети, закачлив грим или вулгарен тон ги правят секси. Всъщност ситуацията е друга. Дори и най-скромното момиче може да изглежда секси в очите на противоположния пол.
 2. Така че, достатъчно е редовно да се занимавате със спорт, да се разхождате на чист въздух, избирателно да се свържете с дрехи и аксесоари. Също така си струва да работите върху изражението на лицето, жестовете, речта, позицията на тялото и походката си.
 3. Научете се да ходите от бедрата. Купете не маратонки, а женствени ботуши или обувки. Откажете се от спортен стил, предпочитайте го по-лесно, романтично изображение.
 4. Кокетно завъртете кичур коса на пръста си, когато говорите с мъж. Седнете с изправен гръб. Пръст на пръстите на краката. Не правете резки движения, жестикулирайте плавно.
 5. Откажете се от силни възклицания, гласът ви трябва да е нежен и романтичен. Живейте в хармония със собственото си "аз", сексуалността не може да се научи. Трябва да идва отвътре.
 6. Не забравяйте да оставите мъжа да завладее себе си. Не вземайте ситуацията в свои ръце, за да не изглеждате нуждаещи се от внимание. Всеки човек е ловец по природа. Когато избере достоен „вълк“, той ще направи всичко, за да я завладее.

флиртувам

 1. На практика флиртът е много успешен. Важно е да се разбере, че подобни действия трябва да се извършват правилно и разумно. Не трябва да изглеждате глупави или спокойни. Ако вече сте забелязали предмет, можете да започнете с лека красива усмивка.
 2. Отначало можете да практикувате пред огледало или с приятелка. След това се научете да контролирате очите си. Той трябва да е секси и мързелив. Тук без предварителна практика може да се окажете в глупава ситуация. Загадка трябва да остане в очите.
 3. Според вас човек иска да види интерес. В този случай също трябва да научите как да „стреляте“ с очите си. Погледни настрани, щом господинът се опита да те хване. Погледнете мъжа, сякаш накратко.
 4. Ако сте на достатъчно разстояние един от друг, можете да погледнете сателита с неподвижен поглед, леко примигвайки. Нека кавалерът разбере, че се интересувате от него. Не вдигайте щангата и не се държи като кучка.
 5. След среща се препоръчва да се обърне внимание на ненатрапчивите докосвания. Ако седите и общувате отблизо, кажете, че трябва да си тръгнете за няколко минути. Застанете и леко го докоснете с гърдите или бедрото.
 6. По този начин вие ще разясните на мъжа, че искате по-близка комуникация. Тогава можете да удължите малко докосването.
 7. Ако джентълмен разкаже забавна история, в забавен момент искрено се засмейте и докоснете ръката, рамото или бедрата. Не преигравайте, всичко трябва да се случи истински.

Покажете общ интерес

 1. Не проявявайте прекомерно любопитство, подобни действия няма да са приятни за никого. Можете да си представите дали непознат би се качил в личния ви живот и би се интересувал от някои малки неща. В този случай се появяват само негативни емоции.
 2. Любопитството е присъщо на човека, но си струва да го проявяваме само в по-малка степен. Можете да насочите любопитството към повърхностно изследване на човек. Интересувайте се какво прави спътникът, какви са жизнените му позиции.
 3. Не стигайте твърде далеч и не прекрачвайте допустимите граници. Задавайте прости въпроси и получавайте обща информация.
 4. Не забравяйте да разкажете по-интересни факти за себе си. Трябва да интересувате мъж не като обект за сексуални удоволствия, а като интересно и мъдро момиче. Приятно и интересно е да прекарвам време с вас.

Дръжте тайната

 1. Мъжете харесват момичета с гатанка, обрат. На първата среща не бива да излагате на потенциалния партньор всичко за живота си. В противен случай спътникът бързо ще загуби интерес.
 2. Опитайте се да общувате с намеци и интригуващи жестове. Необичаен представител на нежния пол е в състояние сериозно да заинтересува мъж. Всеки път спътникът ще се радва да ви види.
 3. Мъжът не трябва да има мисли само за секса. Трябва да станете пълен спътник за него. Имайте достойнство и в някои случаи проявявайте характер. Спазвайте мярката във всичко, също не трябва да изглеждате странно.

За да привлечете вниманието на мъжете, трябва да се научите да се държите правилно. Не разчитайте на факта, че знаете всичко. Практикувайте с приятел доста преди „лова”. Откровени жестове и изражение на лицето до автоматизъм. Останете загадъчни и флиртувайте правилно. Определете позицията си и винаги оставайте искрени.

Видео: как да привлечем вниманието на потенциален младоженец

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт