Как да пием алкохол?

Алкохолът е душата на компанията. Следователно правилното пиене води до умствен комфорт и здраво тяло. Какво трябва да знаете, когато отворите следващата бутилка коняк, за да получите максимално удоволствие? Ето 5 прости правила.

Как да пием алкохол

Водката е главата на всичко

Когато наистина искате да се отпуснете, пийте водка. Просто не е евтино. Добрата водка струва от 500 рубли. и притежава сертификат за качество. Не забравяйте да го изпиете в компанията за добра закуска. Водка без лека закуска е смъртта на стомаха. Така че трябва да има маса. Най-добре е да изпиете напитка от малки купчини от 50 g, за да удължите удоволствието по-дълго и да усетите крепостта.

Коняк - напитка на боговете

В малки количества е полезно за здравето, така че 100 г коняк на ден ще ви поддържа в добра форма. Пие се на малки порции с лимон или шоколад. В никакъв случай не хапете салата, това е плебейско нещо. Можете да направите плодови филийки за лека закуска, това е напълно приемливо.

Бира - за всеки ден

Няма нищо по-хубаво от чаша бира в горещ летен петък след работа. В малки количества е почти безвреден, повишава тонуса и идеално утолява жаждата. Можете да пиете бира самостоятелно без лека закуска, но тя е двойно по-вкусна, когато има някаква „закуска“, като скариди или бисквити. Класика на жанра - бира с раци. Просто не пийте твърде много и редовно, от храната на храната са възможни храносмилателни заболявания.

Джин и тоник - въглеродно приключение

По-пенливо от бира и по-коварно. Може да се пие много без никакви закуски и доста пиян. Процентът алкохол там е нисък, но джинът в големи количества сваля. По принцип се използва от само себе си, като кола. Лесно се пие и лесно опиянява, така че основното е да не прекалявате.

Уиски - рафинирано удоволствие

Много популярна напитка напоследък. Пазете се от фалшификати, има ги много. В никакъв случай не се пие уиски като водка. Тоест, закуска може да бъде, но може би кафените зърна или плодовете са подходящи за уиски. В чужбина го пият просто така, без никаква закуска. Това дава възможност да се насладите на пикантния вкус на алкохола. Класиката на жанра са два пръста уиски и същото количество сода. Това е всичко.

Видео: как да се пие и да се пие по-малко от алкохола

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт