Как да срещнем човек на улицата: 8 начина

Общоприетите норми на междуличностните отношения казват, че именно човекът трябва да е първият, който се запознава с момичето. Но кой каза, че не може да бъде иначе? Защо дама не може да срещне млад мъж на улицата, ако наистина го хареса? Точно така, може би! Опитните психолози дават своите препоръки по този въпрос, нека поговорим за тях по-подробно.

Как да срещна човек на улицата

Подгответе се за бъдещо познанство

Успехът е гарантиран само ако погледнете по подходящ начин. Никой мъж няма да погледне във вътрешния свят на жената, докато не оцени външната й красота.

Стъпка номер 1. Постигане на решителност

 1. За такива манипулации като среща на улицата, е необходима определена доза решителност и чар. Тези функции са неразривно свързани, така че си струва да се работи усилено върху тях.
 2. Изхвърлете страховете, репетирайте в огледалото, преценете изражението и жестовете на лицето си отстрани. За по-голяма убедителност можете да проектирате диалог, след което да го запишете на камерата и да гледате видеото по-късно.
 3. Специални видеоклипове в YouTube или лични курсове за растеж ще ви помогнат да намерите решителност. Трябва да имате пълен контрол над ситуацията, за да не може човекът да ви обезпокои с нетипични отговори или жестове.

Стъпка номер 2. Работете по обжалването си

 1. Както бе споменато по-горе, мъжете първо разглеждат външния вид на момичето и чак след това към нейния вътрешен свят. Оценете обжалването си и направете корекции.
 2. Косата, ноктите, кожата - всичко трябва да изглежда перфектно. Без черни точки по носа или разцепени краища. Посетете господарите предварително и се подредете.
 3. Особено внимание се обръща на дрехите, момчетата обичат стилни момичета. Не бъдете вулгарни, няма нужда да купувате къса рокля и токчета "ала танцьор". Така ще създадете впечатление на момиче за една нощ.
 4. Изберете правилния грим. Гледайте видео уроци, за да подчертаете предимствата на вашето лице. Направете очите ви визуално по-големи, а устните - по-бухнали. Младите мъже не обичат силно гримираните дами, които приличат на кукли или стриптизьорки.
 5. Направете маникюр предварително, така че по време на срещата да изглеждаше свежо. Не трябва да има чипс върху лака или бури по пръстите. През лятото подредете краката си, правете епилация и педикюр.

Стъпка номер 3. Подредете фигурата

 1. Тази препоръка се отнася само за тези момичета, чието „лице” показва всички несъвършенства на фигурата. Ако знаете, че имате повече от 5 излишни килограма, бягайте на фитнес!
 2. Тренировките ще дадат увереност, ще повишат нивото на издръжливост, ще коригират стойката. Освен това ще отслабнете. Не това ли мечтаят всички?
 3. Не е нужно да посещавате скъпи фитнес зали или училище за танци. Упражнявайте се у дома с пилатес, йога, стречинг. Бягайте по 15-30 минути на ден, завъртете обръча. Много опции!

Как да срещна човек на улицата

 1. Smile. Известно е, че усмивката на жената е мощно оръжие. Използвайте това, за да заснемете човека, когото харесвате в мрежата. Хванете му очите, задръжте очите си за няколко секунди, след което се усмихнете обезоръжаващо. Бъдете искрени, така че човекът да дойде първи и да започне разговор.
 2. Задавайте въпроси. Можете да се запознаете с младежа под всякакъв повод. Например, попитайте го за указания до улица Пушкин или разберете къде е най-близката спирка. Опитайте се да произнесете думите с нотка на объркване, така че мъжът да дойде на помощ по-бързо и да предложи да ви придружи.
 3. Провокира. Спомнете си известните романтични комедии, при които едно момиче изпуска тема и човек бърза да я спаси.Провокирайте млад мъж да ви помогне. Пуснете планина от документи точно пред краката му, след това възкликнете и започнете да компенсирате загубата с тъжен поглед. В повечето случаи галантен мъж ще се появи и ще помогне. Основното нещо, не забравяйте да му благодарите с чаша кафе.
 4. Hide. Ако срещнете младежа на мечтите си в неправилен момент, например, в дъжда, не се отчайвайте. Заставайки на автобусната спирка или под козирката на магазина до човека, движете се под чадъра си. Има обаче риск човекът да чака дамата си, значи вие сте зле заблудени.
 5. Дайте телефонния номер. Има още един изключително провокативен начин за запознанства. Напишете номера си на лист хартия или салфетка, след което отидете при младия мъж, който харесвате и му предайте съобщението. Не забравяйте да се усмихнете и скриете веднага. Чакай, може би днес той ще ти се обади.
 6. Съдейки по обстоятелствата. Например, ако срещнете човек, разхождащ куче, използвайте това. Отидете при младежа и му направете комплимент за послушния домашен любимец. Домашен любимец на кучето си и не забравяйте да обясните, че също обичате животни. Споделете информация за родителите, обсъдете котки или други породи кучета. Тази опция за запознанства е подходяща за момичета, които нямат проблеми с бързата остроумие и находчивостта.

Избор на интересна тема за разговор

От следния списък можете да изберете една или повече от любимите ви теми за разговор, които наистина работят. Важно е да разберете, че ако възнамерявате първо да започнете разговор, тогава също трябва да го подкрепите.

Дискусия за новини

 1. В този случай можете да обсъждате различни новини, например от пресата или от интернет. Ще ви стане ясно и колко е умен и развит човекът. Не забравяйте, че външният вид не е основното, оценявайте човек като интересен събеседник.
 2. В първите минути на разговора трябва ясно да разберете защо човекът включва компютъра и какво прави в него. Ако действията са чисто забавни, като например да играете игри и да седите в социалните мрежи, не трябва да губите времето си за това.
 3. Не забравяйте, че трябва да съответствате и на типа човек, който искате. Когато започнете разговор с любимата си цел, ще трябва да можете да го подкрепите без дискомфорт. Ако човек е умен и образован, не трябва да сте по-лоши.

Говорете за предпочитанията

 1. Когато говорите, попитайте дали младежът е любител на спорта, дали е фен на някой футболен клуб. В повечето случаи подобна тема ще бъде от значение за по-нататъшен диалог.
 2. Опитайте се да научите повече от младежа за неговите хобита и страсти. Направете от това заключение и съберете колкото е възможно повече нишки. Вие от своя страна също трябва да бъдете интересен разговорник. По този начин могат да се постигнат връзки.

Тип момичета

 1. След известно време на диалог плавно пренасочете разговора към друг канал. Попитайте какъв тип момичета предпочита човек; не задавайте въпрос в челото.
 2. Опитайте се да насочите разговора в правилната посока, попитайте за певици и известни актриси. След диалога можете грубо да нарисувате картината на вашия идеал.

Говорете за релаксация

 1. Подобна тема за разговор е не по-малко актуална. В този случай можете да попитате къде е посетил младежът, къде би искал да отиде.
 2. Интересувайте се какъв тип почивка предпочита - активна или пасивна. Можете да разберете и за финансовото му състояние. Ако човекът беше в чужбина, добре.

Житейска позиция

 1. Когато се срещате, никога не докосвайте темата за политиката или религията. Такива въпроси са най-глупавите. Най-често заради тях избухват спорове и противоречия, които не водят до нищо добро.
 2. Задайте въпрос за целите му за цял живот. Попитайте за хобитата, за които той ще говори с ентусиазъм.Ще видите, че човек мисли доста широко и се стреми да се развива. Ще трябва да се съобразите с това.
 3. Този тип хора са целенасочени с конкретен план за живота. Определено няма да ви омръзне. Въпросът е различен: можете ли да дадете на младежа това, което наистина иска. Трябва наистина да оцените шансовете си, за да наистина да заинтересувате човека.

Любими филми, книги, игри

 1. Следващата стъпка е да разберете от какво се интересува човекът и как се развива. В съвременния свят, за съжаление, подобно явление е рядкост.
 2. Независимо от това, струва си да попитате кой филм и книги му харесва най-много. Що се отнася до игрите, те не трябва да са компютърни.
 3. Ако един млад мъж гледа разумно към съвременния свят, чете достатъчно умни книги, гледа класически филми и понякога играе настолни игри, трябва да разберете, че сте срещнали достоен човек. Знай сега, за да му харесаш и да го заинтересуваш.

Съвети на психолога

 1. Когато говорите, винаги бъдете искрени и останете себе си. Трябва да харесате млад мъж заради неговата откритост и естественост. Не си струва да се изграждате от никого, момчета са доста добри в това.
 2. Не се опитвайте на неестествена усмивка и смях. Такова поведение се забелязва веднага и предизвиква само отрицателна реакция. Затова проявете реален интерес към диалога. Не си играйте с мъж, той ще излезе настрани.
 3. Също така не трябва да забравяме, че е най-малкото неправилно да се разкрие напълно в първия разговор. Трябва да има мистерия и изисканост във вас. Именно това естествено поведение с обрат, което харесват момчетата.
 4. След като срещата приключи, трябва да се придържате към някои правила. Не забравяйте, че в никакъв случай не питайте за следващата среща и не питайте за телефонен номер. Ако всичко мина добре, човекът ще поеме всичко, не се утешавайте с илюзии.

Изключително трудно е да срещнеш човек на улицата, защото нямаш познания относно неговото семейно положение. Във всеки случай, преди основните манипулации, уверете се, че няма пръстен на пръста. Изберете подходящото място за среща и тема за по-нататъшен разговор. Бъдете искрени и зареждайте положително.

Видео: как да срещна мъж на улицата

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт