Как да пожелаем на приятел щастлив рожден ден по оригинален начин

Рожден ден на приятеля ти и вече ти е писнало от стандартните поздравления „Желая ти щастие, здраве, късмет!“? Тогава трябва да подарите на приятел празник за нови, интересни и оригинални начини! От нашата статия ще научите колко е необичайно да поздравите приятел, така че той да помни този рожден ден дълго време. Ето 10 добри примера как да направите този ден уникален.

Как да пожелая на приятел щастлив рожден ден

Организирайте парти за приятел!

Въпросът е не само да му подарите подарък и да го повикате в ресторант. Необходимо е да се организира такъв празник за него, така че да не знае нищо. Обадете се на всички негови приятели и семейство предварително. Подредете се с тях за времето и мястото. Най-добре е да изберете ресторант, в който след изненада можете да продължите празнуването на събитието. Предупредете ги, че това ще бъде абсолютна изненада за рождения ден.

Купете голяма торта, сложете празнични шапки на всеки участник, надуйте топки, пригответе бисквити и конфети. И помнете - до съкровеното време, без поздравления. Нека рожденият човек си мисли, че всички са забравили за неговия рожден ден.

Изберете един човек, който под правдоподобен претекст може да доведе рожденика на определеното място. Нека бъде колега, който казва на приятел, че го чакат на бизнес преговори в този ресторант. И в най-неочаквания момент, нека всички гости поздравят рожденото момче с веселие и аплодисменти. Такъв празник ще се помни дълго!

Много поздравления

Има и друг начин да изненадате приятеля си с много поздравления. Помолете всички ваши познати, приятели, колеги, членове на семейството да изпратят на приятел прост текст с поздравления, например: „Честит рожден ден! Ти си най-добрият приятел и другар! ” И нека вашите близки дори не познават този човек. Получаването на огромно количество SMS от непознати номера е много приятно и изненадващо. Рожденият човек няма да може да разбере до последно, от кого са всички тези съобщения и кой е бил инициаторът на тази идея.

И за да увеличите броя на приятните съобщения няколко пъти, можете да публикувате заявка в социалните мрежи. Обикновено непознати реагират на подобни съобщения много чувствително. Въпреки това, уверете се, че вашият приятел не вижда публикацията преди време - тогава цялата изненада ще отиде на шмарка.

Поздрави от идола

Това е друг необичаен и доста труден подарък, но ако успеете да го подредите, вашият приятел ще бъде на седмото небе. Със сигурност знаете за идолите на вашия приятел. Опитайте се да научите за разписанието и плановете на турне на уебсайта или в социалните мрежи на страницата на този човек. Може би по време на рождения ден на приятел, любимият ви художник ще бъде във вашия град, кой знае? Опитайте да се свържете с известна личност, може би той няма да откаже да поздрави лично вашия приятел. Ако е далеч, можете като опция да му предложите да се обади на рожден ден или да изпрати гласово съобщение. Такива поздравления обикновено не оставят безразличен героят на деня.

100 бележки

За рождения ден на вашия приятел подгответе пакет хартия с бележки, която съдържа сто парчета хартия. И на всяка напишете причината, поради която го уважавате и заради това, което цените. Не си струва да пишете, че го уважавате, че е умен - това е твърде обичайно. Ето няколко примерни причини, които можете да напишете на всеки лист хартия:

  • „Уважавам те, защото не бягаш по време на двубоя, а се бориш обратно с мен“
  • „Уважавам те, че си професионалист в своята област“
  • „Изключително съм ви благодарен, че ме запознахте със съпругата си“
  • „Много се радвам, че имам такъв коректен приятел и верен другар“
  • „Оценявам ви, че сте хванали 5 килограма шаран“

Спомнете си истории от споделеното ви минало. Със сигурност имат различни ситуации и случаи, които могат да бъдат описани по този начин. Повярвайте ми, дори и най-призивният и сериозен човек ще се почувства от такъв подарък.

Дългоочаквания подарък

Помислете за какво мечтае вашият приятел наскоро. Можете, разбира се, да му дадете оборудване, за което той отдавна мечтае, но това ще бъде банално. Спомнете си какво би искал напоследък, може би искаше да лови риболов или да ловува, може би отдавна мечтаеше да скочи от парашут? Или може би вашият приятел е запален фен или любител на картинг? Организирайте за него свободното време, за което той дълго мисли.

Дългоочаквания подарък

Ако обича лов или риболов, наемете къща до реката, купете храна за празничната трапеза и заведете приятел на подготвената полянка. Ако вашият приятел е запален футболен фен, вземете билети за интересен мач и дайте най-готината футболна топка. Опитайте се да организирате ден за приятел, който той няма да забрави дълги години.

Намерете подарък

Съвременните куестове са много вълнуващи и интересни. И така, какво ви пречи да измислите нещо подобно? Ако вече сте купили подарък за приятел, не бива да го давате просто така. Ще бъде по-добре, ако скриете няколко бележки, съвети и пъзели, с които един приятел ще трябва да намери своя „сандък със съкровище“. Въпреки това, направете играта забавна и интересна, в противен случай приятелят ви ще се отегчи от това приключение.

Поздравления за огромни плакати

На мнозина изглежда, че на огромни рекламни банери можете само да заявите любов или да направите оферта. Това всъщност не е така. Да получавате такива огромни и публични поздравления е много хубаво и страхотно. Вашият приятел ще помни този ден и такъв необичаен подарък за дълго време.

Честита вечер

Ако вечер се планира забавно парти, опитайте се да организирате нещо интересно, а не само угощение и тостове. Говорете с приятелите си, може би всеки от тях ще подготви някакъв вид номер на изкуството. Танците и песните, дори и да не са доста умели, ще зарадват и развеселят рожденика.

Честита вечер

Ако имате всичко в ред с въображение, можете да играете малка сценична постановка. Кажете на гостите и момчето на рождения ден, че неговият подарък е отнет от зла ​​фея и за да го върнете, трябва да изпълните няколко от условията му. Това могат да бъдат интересни конкурси и задачи, които трябва да се провеждат със смях в спокойна атмосфера. Ето няколко конкурса, които могат да представляват интерес за забавна и нахална компания от млади хора.

  1. Всички участници са разделени на два отбора - момчета и момичета. Те ще участват в танца "битка". Различната запалителна музика се включва последователно и представителите на двата пола демонстрират своите танцови способности. Много е интересно и вълнуващо.
  2. За следващия конкурс ще ви трябват чифт "момче-момиче" и набор от прически. Много дрехи за прилепване се вкопчват в дрехите на човек на най-неочакваните места. Момиче със завързани очи на пипане трябва да намери всички дрехи. Победител е двойката, която го направи най-бързо.
  3. Още един интересен конкурс. Хората се разделят на двойки и стискат балона с корема. Те трябва да танцуват и да държат топката без помощта на ръцете. Този, който издържи най-дълго, печели.

Удиви приятеля си!

За да бъде подаръкът незабравим и интересен, трябва да изненадате своя приятел с нещо необичайно и нестандартно. Опитайте се да напишете стихотворение или песен за него - такъв подарък ще остане в паметта ви за цял живот. Можете също да разгледате магазина с необичайни подаръци. Там можете да си купите работещ будилник, нагрета чаша и други интерактивни подаръци. Ако вашият приятел обича да слуша радиото, поздравявайте го на живо - ще бъде неочаквано.Можете също така да пишете поздравления с пастели на тротоара. Когато приятелят ви погледне през прозореца сутринта на рождения си ден, той ще бъде щастлив!

Бъдете искрени!

Чистите, светли и искрени поздравления са по-добри от всички подаръци. Който и начин да изберете да зарадвате приятеля си, не забравяйте, че поздравленията трябва да бъдат искрени. И тогава дори обикновена пощенска картичка ще бъде приета с разбиране и благодарност.

Първоначално да поздравиш приятел не е лесно, защото да изненадаш мъж е много по-трудно. Ако едно момиче е възхитено от красив букет цветя и отива в ресторант, тогава това не е подходящо за човек. Ако обаче подходите с рождения ден на приятел с въображение, можете да организирате голямо поздравление. Най-важното е да знаете какво иска рожденото момче и за какво мечтае. И тогава ще помни дълго този необичаен Рожден ден!

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
Майкъл
Майкъл

Също така ще бъде много оригинално да поздравите близък човек с помощта на гласова карта. Самият той поздрави жена си по този начин. Путин лично й се обади 🙂 Бихте ли отделили лицето й през първите 10 секунди след като сте започнали да говорите по телефона 🙂 Тогава, разбира се, тя е разбрала всичко. Но настроението в нейната ДР я попитах сутринта за целия ден.

wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт