Как да разбера, че мъж наистина те обича

Романтичните комедии карат жените да повярват, че влюбен мъж ще пее под прозорците на любима серенада, ще изложи името си върху настилката на хиляда и една роза, ще залее момичето със сладкиши и меки играчки. В реалния живот може да е трудно да разпознаете възвишени чувства, особено ако човекът мълчи и дава странни сигнали.

Как да разбера, че мъж наистина те обича

Съдебни игри

Пауните съблазняват женските с хлабава ярка опашка. Мъжете правят същото, така че той ще:

  • Да отидете на среща в гладена риза и ботуши, излъскани до блясък;
  • Внимателно наблюдавайте външния вид, като не позволявате на себе си да се появи пред жена с тридневна стърниста и разрошена коса;
  • Мирише добре, бере дрехи и аксесоари, за да изглежда стилно.

Интересен мъж се опитва да привлече вниманието на доста млада дама с кокетна външност и изящни маниери. Той е галантен и любезен, държи вратата и помага при тежки чанти. Заспива с комплименти, но понякога подобно поведение показва само съчувствие, което може да се развие в любов.

Мълчалив ангел пазител

Има отделна категория момчета. Те се отличават с лаконизма си, не са запознати с понятието „романтика“ и се опитват да не пускат никого във вътрешния си свят, дори жената, с която споделят леглото. Как да разбера, че такъв човек наистина обича?

  1. Ако едно момиче е болно, той заедно с таблетките за кашлица ще й донесе пакетче портокали, ще направи чай или свари пилешки бульон.
  2. Кара те да облечеш топли чорапогащи и шапка на студа. Плюйте на стайлинг и несексуален външен вид.
  3. Яжте изгорени кюфтенца и осолен борш, дори ако след това трябва да изпиете пакет с активен въглен. Попитайте за добавки.
  4. Организира мащабно търсене на изчезналата котка. Няма да се успокои, докато пухкавият беглец не е в прегръдките на домакинята.
  5. Отказва да слуша новите модни тенденции, но ще предложи определена сума за актуализиране на гардероба.
  6. След като реши и говори за трудното минало. Подобна стъпка свидетелства за сериозни намерения и голямо доверие.

Мълчаливите мъже рядко казват "Любов", предпочитат да доказват чувства чрез действия. Умните и внимателни жени със сигурност ще разберат колко са късметлии и ще оценят усилията.

приоритизиране

Той си уговори среща за осем вечерта и в последния момент се обади и отмени срещата, като даде предпочитание на събиранията с приятели? Защо да изплаквате грима и да се обличате в халат? Време е да се разходите из града през нощта и да намерите по-отговорен кандидат, който ще оцени красотата и чара на отхвърлената жена.

Мъжът, който си размени среща със своя любовник за футбол или бира с придружители за пиене, сигнализира: „Нямам нужда от теб. Благодаря за борша и миенето на чорапите, но аз съм с теб само за секс. Да, и вие почиствате добре. "

Той може да направи предложение, ако една жена започне да плаче и заплашва да си тръгне, но никога не обича избраната. В неговите очи тя ще остане чистачка, готвачка и кукла, за да задоволи естествените си нужди. Няма право да разчита на повече.

Любящ мъж бърза да види дамата на сърцето. Извежда момиче на светлината, за да демонстрира на света колко е добра. Предварително предупреждава за спешни ситуации, които ви пречат да се срещнете. Не бива да очаквате, че той напълно ще откаже да общува с приятели, но никога няма да размени вечер с любимата си за събирания в бар.Няма да се обади посред нощ, защото е изпил допълнителна чаша и не иска да заспи в празно легло.

Парите не са показател за любовта

Фен прави ли добри пари, затова поглъща скъпа с скъпи подаръци? Предлага плажна почивка в петзвезден хотел? Не се ласкайте. Златни гривни, диамантени обеци, норкови палта и други изкушения от луксозния живот са само начин да си купите местоположение и достъп до тялото.

Романтична вечеря на покрива

Мъж, който истински обича, прави впечатление на жената. Романтична вечеря на покрива или в градския парк, дълги разходки, издухване на сапунени мехурчета и други малки неща. Момчета, които се интересуват от мимолетен флирт, се изкупуват от скъпи неща. Човек, фокусиран върху сериозна връзка, прекарва собственото си време, става изобретателен и креативен.

Тъмен кон

Избраният предпочита ли да се среща с приятели без приятелката си? Скриване на любимата си от родителите си? Време е за опаковане. Диагноза: „Не харесва“.

Затваряйки пътя към личния си живот, той сякаш намеква: "Скъпа, дълго не си тук, защо те представя на майка си?" Мъж, който планира да остане с жена до края на дните си, със сигурност ще се похвали с това на приятелите си, така че да оценят красотата и изобретателността на избрания. Ще я доведе при булката на бъдещата свекърва.

Изключение от правилото: Възлюбеният може да не говори за семейството си, не предлага да посети майка си. Има вероятност той да има лоши отношения с родителите си или да се стеснява от начина им на живот.

Без намек за еротика

Станиславски описа любовта само с две думи „Искаш да пипнеш“ и той беше прав. Мъж, който е привлечен към жена, не може да устои на изкушението да докосне ръката й, да изправи разхлабения кичур коса. Той здраво ще стисне дланта й, за да не се загуби сред тълпата. Хвърли яке върху раменете си, не забравяйте да се прегърне, за да се стопли.

Някои свързват любовта със страстни целувки и грешат. В допира на човек, предал сърцето си на избрания, има повече нежност и бащински грижи, отколкото желание за животни.

Влюбеното гадже гледа момичето в очите директно и открито. Пронизващо я гледа как пие чай или чете книга. Той затопля замръзналите си ръце с дъх. Човекът казва без думи: „Ти си толкова крехък и искам да те защитя. Пазете се от всичко на света. “

Относно секса

Връзката на мъжа и жената е игра. Ловецът съблазнява жертвата, използвайки всевъзможни методи. Нещастната сърна бяга от хищния тигър, но веднъж се предаде и попада в страстната си прегръдка.

Любов и секс

Природата направи една жена привлекателна, затова мимолетен познат и истински влюбен мъж, копнее да притежава тялото си. Първият ще бъде настойчив и взискателен, опитвайки се да удря натиска на пътя. Вторият се съгласява да изчака, докато си позволи да докосне тялото си.

Аз или ние

Мъж планира бъдеще, в което или има място за жена, която е наблизо, или не. Той казва „ние“, ако той представлява избраника като съпруга, възнамерява да узакони отношенията, да стане баща на децата си. Постоянно ли говоря в разговор? Купувайте, печелете, отивайте, изграждайте. Една жена няма да се задържи в живота му дълго време и не може да разчита на годежен пръстен и предложение за брак със сърцето си.

Лична информация

Лош знак: човек говори само за себе си, постоянно говори за планове и постижения, хвали се с незначителни успехи, моли за комплимент. Той никога не пита как мина денят или къде момичето е прекарало летните си ваканции в детството си.

Е, ако той е готов да изслуша безкрайния й разговор за първия хамстер и вкусни банички на мама. Знае, че е счупила ръката си в трети клас и мрази шоколадовия сладолед.

Мъж, който наистина обича, иска да научи повече и повече за една жена. В отговор той разкрива тайните си и говори за неща, които дори и най-добрият му приятел не знае.

За непознати

Женените гаджета рядко наистина се влюбват в друга жертва, но понякога се случва чудо. Ако изпусне всичко и побърза да оправи крана или отведе болното куче на момичето в болницата, редовно се обажда и изпраща хубави съобщения, чувствата му може да са истински. Предлага ли сами да решавате проблеми? Появява се от време на време, когато е уморен от законния съпруг? Тази връзка няма да приключи със сватба.

Природата надари момичетата с добра интуиция. Понякога е достатъчно да се вслушаме в гласа на подсъзнанието, за да разберем: този човек обича или има добро време, повишава самочувствието. Всъщност умът оценява не красивите думи, а броя на извършените действия за жената и нейното щастие.

Видео: как да разберете дали човек обича или не

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт