Как да сключим мир със съпруга след силна кавга

Трудностите в работата, неистовият темп на живот и липсата на време причиняват огромен стрес. Жените искат романтика, свежест и изненади и вместо това започват кавги и недоразумения. Отрицателният емоционален фон допринася за силни конфликти, в резултат на което и двете страни вече не могат да спрат. Съпругът спира да говори със съпругата си, а съпругата озадачава над всички видове възможности за помирение.

Как да сключим мир със съпруга след кавга

Разберете истинската причина за кавгата

Съпругът идва от работа и не отделя време на децата? Спря ли да се грижи за теб? Обидена свекърва? Анализирайте ситуацията, установете причината за конфликта и надградете върху него.

Опитайте се да намерите обективни аргументи за думите. Ако съпругът ви говори неуверено за майка ви, уведомете ме, че е отвратително да ви слушам. Започнахте ремонт и не можете да завършите? Пояснете, че сте уморени от постоянен прах и искате да установите уют.

Жените и мъжете възприемат ситуацията по различен начин. Може би случайно сте го обидили с думи или действия. В този случай се опитайте да обясните всичко наново с чувство, с чувство, с подредба, дъвкателни нюанси. Важно е да се каже на съпруга / съпругата, че настъпва недоволство.

Бъдете мъдри

Няма нужда да заплашвате с развод, събирайте нещата и ходете при мама. Такива твърдения ще имат обратен ефект, съпругът няма да разбере, че се опитвате да привлечете вниманието. Той ще възприеме думите като заплаха и ще започне да се защитава. Ако думата "развод" звучи, лесно е да се предположи, че вече не я обичате, след като сте решили такива мерки. В този случай съпругът може да отговори със съгласие, като ви вкара в интрига.

Станете мъдра жена, проявете искреност и откритост. Кажете на съпруга си, че ви липсва романтика, ухажване и прекарване на времето заедно. Пояснете, че се чувствате ненужни, в резултат на което се опитвате да го въвеждате в разговор по крайни начини.

Контролирайте се

Няма нужда да обвинявате съпруга / съпруга си за смъртни грехове, да хвърляте неща от балкона или да изгонвате от апартамента. Не го обиждайте, думите болят силно. Контролирайте изявления, следвайте действия. Времето ще отмине, ще се примирите и зли думи ще се скитат дълго в главата на съпруга.

Вместо да изпитвате тръпка, вземете студен душ, вдишайте и издишайте дълбоко няколко пъти, след което започнете разговор. С тих, спокоен и уравновесен глас изказвайте недоволство. Опитайте се да бъдете максимално приятелски настроени, не крещи, не поставяйте ултиматум.

Изберете подходящо време, когато съпругът ви не се уморява от работа и не е във враждебно настроение. Важно е да разберете, че сте преди всичко семейство. Уважението трябва да остане във всяка ситуация, с изключение на спешни случаи (измяна, предателство на различен план).

Научете се да чакате

Вместо да бързате към съпруга си веднага след кавга, отидете в стаята и се успокойте. Не помага? Отидете на час разходка и помислете внимателно за случилото се. Едва след това се върнете у дома, потърсете начин за разрешаване на конфликта. Вече обяснихте собствената си позиция, сега изчакайте, оставете съпруга си да вземе решение.

Научете се да чакате

Няма нужда да натискате. Важно е не само да се сключи мир, но и да се елиминира проблемът, за да не възникне отново след няколко месеца. Решете важни въпроси с трезв ум, помислете разумно.

Бъдете съгласни

Много неразумни жени, влизайки в конфликт със съпруга си, започват спор. Не бъдете като тях.Човек е защитник, доходник (дори и да мислите друго). Не спорете, не поддържайте пълномащабна защита, станете пухкави и гъвкави за известно време.

Мъдрите жени знаят, че да победиш мъж е възможно само ако се предадеш. Дайте на съпруга / съпругата си, съгласете се с неговото мнение и одобрете. Поведете се по подобен начин, докато предпазителят не изчезне и съпругът не ви извика на масата за преговори. Той ще бъде силно озадачен от подчинението на жена си, така че ще спре да се защитава.

Дайте на съпруга си възможността да излезе победоносна от кавга. Имайте вечер за изпълнение на желанието. Разпечатайте възможните опции на листа на албума, нарежете на тънки линии и оставете на човека да извади късметлийски билет. Може би той иска да гледаме футбол заедно или предпочита да те вижда като ездач. От него зависи да реши.

Не излагайте съпруга / съпругата си на лоша светлина

Не вади кавга от колибата. Няма нужда да тръбите за конфликта. Скоро ще се измислите, а вашите приятели и роднини все ще обсъждат колко лош е вашият съпруг и колко грозен е той. Решете недоразумения със семейството си. Колкото и да са добри приятели, всички са клюкари.

По отношение на роднините, в бъдеще те могат да мразят вашия съпруг или тихо да го презират. Следват нови кавги, отчуждение и мръсни приказки.

Не крийте гняв и негодувание

Научете се да забравяте лошото, опитайте се да се съсредоточите върху доброто. Не ходете на цикли в обида, никой не забранява да се гаври на съпруга. Но не бива да упреквате конфликта при всеки разговор. Повярвайте ми, подобни действия няма да спасят брака, те ще го влошат.

Ако сега се чувствате зле поради думите или действията на съпруга си, помнете го в други дни. Той се грижеше за вас по време на болестта си, взе ви от работа и уреди изненади. Всеки път, вместо да ругаете, започнете да мислите позитивно.

Измислете един вид ритуал на помирение. Съгласете се, че отсега нататък дума за спиране, например „синя роза“. Кажете го в моменти, когато ситуацията надхвърля обичайното недоразумение. По правило конфликтът започва поради дреболии, по-нататък съпрузите го развиват по инерция. За да не се случи това, нарежете коефициентите в пъпката.

Правете любов

Какво може да бъде по-добре от страстния помирителен секс? Съпругът много ли се ядосва? Прелъстете го. Купете дантелено бельо от червен, черен, бял или млечен нюанс. Облечете чорапи и токчета, изчакайте съпруга си от работа. Ако по това време гледа телевизия, вземете дистанционното управление и започнете да се събличате бавно. Малко вероятно е здравият мъж с физиологични нужди да устои на сексуална съпруга.

Правете любов

Можете да заснемете съпруга си онлайн през романтична вечер. Вземете еротичен филм, запалете свещи и го поканете в стаята. Седнете на стол, съблечете се, след което бавно водете в леглото. Грубият полов акт ще превърне дразненето в страст, конфликтът ще изчезне за известно време. Ако имате късмет, кавгата ще се уталожи бързо.

Искрено се извинявайте

Ако сте подбудител на конфликта, научете се да се извинявате. Признайте грешки, обяснете защо сте направили това. Извинете се, докато съпругът се разтопи. На първо място, вие сте пазителят на семейното огнище, което означава, че трябва да имате достатъчно мъдрост, за да се извините първо. Методът е подходящ дори в случаите, когато мъж е започнал кавга.

Не забравяйте да му признаете любовта си и да ни уведомите колко важни са бракът и прошката за вас. Като презентация можете да представите парфюм, джаджа на автомобил или компютърна игра. Всичко зависи от личните предпочитания на мъжа. Подкупвайте го с екскурзия до фестивала, ходене на кино или посещение на спортни събития. Направете вкусна вечеря с любимите си ястия, купете бутилка добро вино или шампанско.

Седнете на масата за преговори

Нека съпругът да говори. Няма нужда да бъбрим нон-стоп за собствените си причини за конфликта, съпругът също има право на глас.Ако усетите, че ситуацията излиза извън контрол, поемете дълбоко въздух и започнете отначало. Изразете оплакванията си, изслушайте отговора на мъжа. Дойде негов ред да се оплаче.

Водете диалог, а не монолог, в противен случай съпругът ще си помисли, че не го уважавате. Изразявайте мислите си ясно и прозрачно; не бийте около храста; мъжете не разбират намеците. Ако свърши добра работа, кажете го директно. В случаите, когато сте виновни, признайте грешка. Изглеждайте слаби и несигурни, така че мъжът ви да иска да ви утеши.

За да се примирите със съпруг след силна кавга, трябва да установите причината за конфликта. Проявете мъдрост и състрадание, подкупете го с подаръци, пътуване до автошоу или филм. Гответе вечеря, танцуйте стриптийз, правете секс. Научете се да казвате „Съжалявам“, седнете на масата за преговори и го оставете да говори. Обичайте се и бъдете щастливи!

Видео: как да се примирим след кавга

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт