Как да оцелеем в предателството на съпруга: съвет от психолог

Често по време на брака жена е уверена в своя мъж. Тя напълно разбира, че той е с нея „в скръб и радост, богатство и бедност“. В действителност обаче ситуацията е друга. След меден месец и години брак, мъжът започва да поглежда вляво. Може би това се дължи на битовата рутина или момичето спря да наблюдава себе си. Същността е ясна: спътникът изневери на дамата на сърцето, жената е отчаяна и постоянно плаче.

Как да оцелеем в предателството на съпруга

Съпругът предаде: какво не трябва да се прави

За да не се доведете до делириум тремен, трябва ясно да разберете - ако е предаден, това е неговият проблем, а не ваш. Научете ключови аспекти, които могат да ви помогнат да се справите по-лесно.

Не се променяйте в отговор

 1. Мъжете оправдават предателствата си с многоженство, което природата им е наградила. Но всъщност те са само мъже. Не се спирайте на такава основателност като отмъщение.
 2. Много двойки се примиряват след предателство. Ако сега имате афера отстрани, тогава ще съжалявате за нея (или не, всичко зависи от типа на характера).
 3. Във всеки случай не бива да се изключва фактът, че предателят сателит просто е търсил приключение на собствената си глава. Той изпадна в магии или съблазни друга жена, без да ви напуска.
 4. Докато ситуацията не бъде решена напълно, психолозите не съветват да се изграждат нови, макар и мимолетни отношения. Така че рисувате в живота си „четвъртия излишен“, който изобщо не е виновен.
 5. След предателството мъжете предпочитат да се върнат в семейството с децата си и съпругата на любовницата, която от време на време работи по цял ден, изтрива и готви.
 6. Ако решите да прекратите връзката на този етап, можете да започнете нова връзка, след като се справите със сегашните. Във всички останали случаи съпругът ще гледа на поведението на съпруга като на предателство. Ако настъпи прекратяване на огъня, няма да поправите грешката си.

Не прибягвайте до женски трикове

 1. Жените правят фатална грешка - отидете при гадателката с целта да направят любовно заклинание. Важно е да се разбере, че ако съпругът си тръгне, принудителното му завръщане ще донесе само болка. В крайна сметка ще живеете с незначителен човек, който постоянно се чувства виновен.
 2. Това поведение не е приемливо за възрастна жена. Изнудването на съпруг / съпруга с деца, спекулирането чрез брак, постоянно ревенето също не е вариант. Освен гняв и отвращение, съпругът не чувства нищо.
 3. Горните методи само ще ви отдалечат от спътника. Той ще започне да избягва дамата на сърцето си без никакъв контакт. Просто казано, държайте се естествено, не правете драма от случващото се, но и не крийте усещането за празнота.

Не пийте алкохол

 1. Момичетата, които са свикнали да завършват деня си с чаша или бутилка вино, често се подлагат на алкохол при всякакви стресови ситуации. Консумацията на алкохол с държавна измяна е лош избор в тази ситуация.
 2. Освен главоболието сутрин, горчиви сълзи вечер и непоследователна реч, няма да усетите нищо. Алкохолът надвишава сложността на проблема, превръщайки в предателство нещо друго.
 3. Важно е да се разбере, че заминаването на човек не е краят на света. Хиляди жени преживяват предателство и продължават да водят пълноценно съществуване. Ако наистина искате да пиете, обадете се на приятел на гости и вземете лек коктейл.
 4. Дамите във възрастта трябва напълно да забравят за алкохола. Ясно е, че 30, 40, 50 години брак няма да изчезнат без следа. Трябва обаче да помислите за здравето си. Алкохолът причинява цироза на черния дроб, зависимост, сърдечни заболявания, запушване на кръвоносните съдове, постоянни мигрени.

Не се опитвайте да си отмъщавате

 1. Всяко момиче, което е предадено, иска да направи живота на съпруга си непоносим. Отмъщението е първото нещо, което се появява върху ума в период на отчаяние.
 2. Шокът се засилва, ако мъжът напусне дамата в момента, в който тя носи дете. При бременни момичета хормоналният дисбаланс излиза извън мащаба, така че те не могат да разсъдят разумно.
 3. Най-интересното е, че подобни случаи не са рядкост. Момиче по време на бременност изпитва масивно отделяне на хормони. Дори муха, която бръмчи над ухото й, изглежда пълна катастрофа.
 4. В тази ситуация не си струва да изграждате интригите на нова страст към съпруга и себе си. Помислете за бъдещото бебе, възстановете живота си, подгответе се за предстоящото раждане. Намерете подкрепа и подкрепа в близките си, по-малко нервни.

Не давайте аргументи

 1. След предателството жената прави всичко възможно да разбере какво е направила погрешно. Защо съпругът се промени, отиде при друг, зачеркна всички акценти? Не се опитвайте да посегнете към него или да доказвате нещо.
 2. От устните ви дадените аргументи ще бъдат разбрани не така. Съпругът ще помисли, че сте отчаян и желае да го върнете по всякакъв начин. Дайте му възможност да реализира своето действие.
 3. Не забравяйте, че колкото по-меко и спокойно ще бъде поведението ви, толкова по-подозрително ще започне да се отнася съпругът ви към вас. Без тези манипулации ще се възползвате, защото самият другар изневерява на добра съпруга.
 4. Не се опитвайте да седнете на масата за преговори с думите „Кажи ми, за какво? Какво направих грешно? “ В крайна сметка диалогът ще приключи с вашите сълзи, неговия гняв и общо недоразумение. Когато и двамата сте изстинали, започнете разговор.

Не се паникьосвайте

 1. Не бива да изпадате в отчаяние, „разкъсвайте и хвърляйте“ само защото съпругът ви е изневерил. Всички са живи, здрави, това е основното. Не е негова вина, че той се оказа слабоволно същество със слаб характер. Не можах да се сдържа, когато на хоризонта се появи нова страст.
 2. От своя страна не сте виновни за това, че жената застана между вас и дръпна съпруга настрани. По онова време тя беше по-важна за него. Това обаче не ви прави лоша съпруга, защото по време на брака сте били всичко за него.
 3. След време новото момиче ще се запознае с мъжа. Той ще престане да я цени, отново ще започне да поглежда „вляво“. И тя няма да бъде виновна за това, главният „герой на деня“ е слаба мъжка същност.

Съпругът предаде: какво да правя?

След като осъзнаете какво се случва, трябва да продължите напред или да се върнете в миналото, ако връзката не е приключила. Всичко зависи от изходната позиция на двете страни.

Какво да направя, ако съпругът предаде

Приемете измамата за даденост

 1. Няма нужда постоянно да стенете, спрете да практикувате самоблъскване. Опитайте да разберете истинската причина за предателството. Думите "За какво правя това?" или "Той е такъв козел, колкото можеше ..." няма да помогне тук.
 2. Свалете розовите очила и го приемете за даденост. Включете се в анализ на вашите действия. Може би сте спрели да наблюдавате себе си или често изчезвате по време на работа?
 3. Какво накара съпруга й да изневери? След като отговорите на този въпрос, можете разумно да разсъждавате. Ако дамата не си прави труда да обърне на сателита липсващото внимание, това автоматично го тласка към измяна. Отчасти ситуацията се случи заради вас двама.

Не сдържайте емоциите

 1. Гневът, негодуванието и безкрайната горчивина ще измъчат душата ви. За да се освободите от тези емоции, трябва да ги пуснете. Не, не, не е необходимо да се обаждаш на съпруга си и да казваш какъв копеле е той.
 2. Достатъчно е да се обадите на приятел или майка, след което да излеете душата на любим човек. Ако е необходимо, хвърлете нещата съпруга към стената, плачете, бийте възглавницата.
 3. Основното нещо е да не се опитвате да се оттеглите в себе си. Това няма да донесе нищо добро, след това само ще се затънете в още по-голяма депресия. Яжте повече, дори ако парчето не отива в гърлото. Храната успокоява, повдига настроението.
 4. Намерете избор от забавни филми, поръчайте любимата си храна от китайски или японски ресторант, пицария. Гледайте телевизионни предавания с приятели, опитайте се да бъдете по-малко сами с мислите си.
 5. Ако смятате, че сте на път да се разпуснете, запишете емоциите си в дневник. На лист хартия посочете всички мисли (можете да се закълнете), които бихте казали лично на съпруга си.
 6. Имате пълно право на сълзи, но не наранявайте други хора. Не си позволявайте да проникнете в семейството си. Приемете предложението на приятели да вечеряте или да отидете на кино.

Прегледайте навиците си

 1. Психолозите единодушно потвърждават, че да облекчиш болката от предателството и да обърнеш тази глава от живота си е възможно само ако промениш обичайното си битие.
 2. Предефинирайте живота си радикално. Вземете домашен любимец, папагал, котка или куче. Дайте на животното цялото внимание и обич, защото домашният любимец го заслужава напълно.
 3. С предателството на съпруга си спечелил много време за себе си, това е плюс. Обърнете внимание на собствения си външен вид. Ако трябва да свалите няколко килограма, не се колебайте да отидете на фитнес и да отидете на диета.
 4. Сменете прическата, боядисвайте косата, отглеждайте ноктите си. Започнете да посещавате масаж, сесиите са добре релаксиращи и ви позволяват да се настроите на правилната вълна.
 5. Изхвърлете всички неща, които не ви седят добре. Посетете обучения, за да повишите самочувствието, запишете се за всякакви курсове (шофиране, разширяване на косата и т.н.).
 6. Обърнете внимание на доходите си. Ако е необходимо, сменете работата или намерете източник на допълнителни приходи. Купете си скъпи обувки или чанта, бельо, козметика и всичко, което искате. Със сигурност съпругът й смяташе цената на стоките за невероятно висока.

Починете си

 1. По време на периода на емоционално разтърсване е много важно да обърнете внимание на психическото си състояние навреме. Ако усетите, че скоро ще паднете, опитайте се да си вземете ваканция и да си тръгнете.
 2. Няма значение кой курорт или ваканция сте избрали. Следвайте финансовото си състояние. Може би е дошло време да посетите стари приятели или да посетите далечни роднини.
 3. Отпуснете тялото и душата си, не се разхождайте около басейна. Посетете екскурзии, плувайте в морето, снимайте се. Трябва да летите у дома отпочинали и пълни с впечатления.
 4. Можете перфектно да се отпуснете с помощта на екстремни спортове. Те включват парашутизъм или бънджи скокове, картинг (джет ски, ATV, крос велосипеди, коне).
 5. След случилото се напълнете деня си с най-забавните занимания. Посетете спортни секции или танци, воден парк, боулинг. Избягвайте всякакъв контакт с предателя.
 6. Когато разберете, че подновената връзка няма да доведе до нищо добро, подгответе документи за подаване за развод. В същото време не дръжте сърцето си затворено, общувайте с противоположния пол и вземете ухажване.

След предателството на съпруга не се облегнете на алкохол, опитайте се да мислите обективно. Не прибягвайте до женски трикове под формата на любовно заклинание, сълзи, изнудване. Свалете розовите очила и осъзнайте, че е станало изневяра. Опитайте се да продължите напред, починете си, прегледайте фундаментално обичайните житейски принципи. Не се затваряйте от противоположния пол.

Видео: как да оцелеем в измяна

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт