Как първоначално да поздравя съпруга си за рождения му ден

В живота на всеки човек има много празнични събития, обаче, Рожденият ден е страхотен празник, който никога не остава незабелязан. Подаръци, лакомства, положително настроение, усмивки и смях - това са най-важните характеристики на този фестивал. Въпреки това, подготвяйки се да отпразнуват рождения ден на любимия си съпруг, много съпруги се объркват - какво да подарят на съпруг? Някои избират най-лесния начин и отиват в магазина за следващия парфюм или гел за бръснене, други действат по различен начин - създават необичаен, креативен подарък със собствените си ръце, търсят оригинални и незабравими подаръци.

Как да пожелая на съпруга честит рожден ден

За да помогнем на съпругите при избора на най-добрия подарък за любимата си половинка, подбрахме няколко полезни идеи. Струва си да добавим, че това са само съвети, а не поръчки за действие, така че вие ​​сами можете да ги допълвате, променяте и комбинирате с всякакви други опции. Бъдете креативни! Вашият съпруг си заслужава!

Какво е строго забранено да се дава

Преди да започнете да търсите оригинален подарък за съпруга си, трябва да дадете списък с подаръци, които е строго забранено да давате. Може би това звучи твърде откровено, но мъжете не го харесват, когато са представени с заобиколени неща на най-красивия празник. Обърнете внимание! В никакъв случай не купувайте за подарък за рожден ден:

  1. Шампоан за коса, гел или друга козметика (разбира се, само ако съпругът ви не е професионален стилист или козметолог).
  2. Чорапи, гащи, гащи и други подобни. Жените знаят! Мъжете са много раздразнени от подобни „подаръци“ - по принцип не трябва да им ги давате, а да ги купувате според нуждите. Така значително намалявате самочувствието на съпруга си, превръщайки празника му в обикновен делничен ден.
  3. Яке, шапка или друго облекло без консултация със съпруга си. Това е естествено, защото по този начин вие нареждате на мъж да се облича така, както казва жена му. Може би това не е неговият стил или якето ще бъде твърде голямо или топло? Ако наистина искате да подарите връхни дрехи, изберете го заедно.
  4. От какво се нуждаете, а не от съпруга си. Например, много съпруги апелират: „Нямаме бавна готварска печка, трябва да я дадем на съпруга ми за рождения му ден, или лампата в детската стая се е счупила - ще я дам на съпруга ми в ДР.“ Знаете ли, такъв подарък е не само неприятен, но и унизителен. Наистина ли сте се охладили толкова много, че сте се поставили на преден план, дори в такъв специален ден?

Жени, помнете! Изберете подарък за съпруга си от дъното на сърцето, с радост в душата си, а не от негодувание и тъга. Тогава определено ще направите всичко както трябва!

Оригинални идеи за поздравление на любимия ви съпруг

Ядлив плакат. Друга много атрактивна и забавна идея е как да пожелаете на любимия си щастлив рожден ден. За целта ще трябва да закупите хартия Whatman и няколко вида рекламирани шоколадови бани, сокове или други малки продукти с ярък, забележим надпис. Напишете желание на плакат, например: „Искам да се наслаждавате на рая всеки ден, като Баунти“ или „Вие сте най-добрият (залепете едноименния сок) и обичан (добавете отново кутията сок).“ Така можете да направите оригинален ядлив плакат, който е не само приятен за четене, но и вкусен за ядене!

Ядлив плакат за съпруг.

Необичайни MMS. Ако вашият съпруг по време на рождения му ден работи продуктивно на работа по цял ден, можете да му изпратите забавно и емоционално фото съобщение. Ако сте екстравагантен човек и не харесвате стандартни снимки като „Обичам те, честит рожден ден“, можете да създадете нещо креативно.Бременните жени могат да направят снимка на профила и да подпишат снимка „Вашият подарък е вътре в мен, но ще го получите късно“, любителите на готвенето на торти и торти могат да използват кулинарните си творения, за да съставят цялата композиция с надпис „Сладък и обожаван съпруг“, страстните натури няма да се спрат на светски предмети и използват оръжията си - се снимат на фона на надписа, направен от бельо. Интересно, хубаво и най-важното от все сърце!

Домашен сертификат. Поради факта, че сега всички магазини практикуват продажба на своите сертификати, можете да подготвите допълнителен подарък за съпруга си - сертификат ръчно изработен. Нека е в рамка не според правилата, но съдържанието ще зарадва любимия ви след първо четене. Можете да дадете на съпруга си сертификат за „Цял ден в леглото“ или „Цял ден с приятели“ - всичко зависи от това колко цените сродна душа и креативността си! Не забравяйте, че сертификатът е предназначен за съпруга, така че такива услуги, като „Гответе борш“ или „Подредете хола“, ще изглеждат подигравателно.

Ръчно изработен подарък. Не напразно подаръкът, направен сам, се оценява много по-високо от магазинните стоки. По време на производството му мислите само колко радост ще донесе този подарък, когато представяте на любимия си, как обичате и цените любимия си. Оказва се, че създавате не просто подарък, а истински амулет, тъй като това нещо е напълно наситено с вашата положителна енергия, добри мисли. Няма значение дали правите ръкавна връзка или вратовръзка, стойка за телефон или рамка за снимки - увийте нещата, направени в красив пакет, украсете го с ярки лъкове или цветя и го представете на съпруга си на рождения си ден рано сутринта или веднага след завръщането си у дома, след работа.

Ръчно изработен подарък за съпруг

Сладкиши с пожелание. Сладкото е обичано не само от малки деца, но и от повече от половината от всички мъже. Много по-малко вероятно е да следват фигурата си, така че такъв подарък ще донесе на любимия ви съпруг голяма радост! Купете кутия с вкусни сладки в красив, жизнен етикет. Напишете най-искрените си пожелания от все сърце. Например, не можете да се съсредоточите върху стандартни желания, като например „здраве, щастие, любов“ и т.н., но напишете нещо оригинално и необичайно - „Желая ви нечупливо здраве като златно яйце“ или „щастливи и безгрижни дни с мисли само за мен. " Хайде! Ако свържете творчеството си, можете да създадете истински шедьоври!

Видео клип Няма да изненадате никого с компютърни познания, така че трябва да ги използвате за добро дело! Създайте видеоклип за любимата си или направете селекция от снимки с надписи. Най-сладките, най-нежните и емоционални фотографии са подходящи за слайда, което може да предизвика сълзи на радост не само за вас, но и за вашия съпруг. Първата среща, прегръдки, голям букет цветя, пътуване до сауната - няма значение. Основното е, че всички снимки носят някакъв смисъл и сте радостни и щастливи от тях. За да създадете по-празнично настроение, можете да запишете клип на диск и да го украсите с крапска хартия или сатенени панделки.

Красива песен. Колко е приятно да слушаш, когато пеят не за някого, а за теб! Всички очи са насочени само към вас, всички емоции са за вас. Такъв жест ще бъде високо оценен от всеки съпруг, дори и този, който не разбира нищо от изкуството. Тук нито гласът, нито ритъмът са особено важни - основното е, че любимата ви съпруга пее за вас! Изненадайте рождения си ден с приятна, лирична песен, веднага след като се прибере от работа след тежък ден. Така вие не само давате положителни емоции, но и ги връщате с бумеранг!

Необичайна торта. Не е тайна, че най-важният детайл на всеки рожден ден е голяма, красива торта. Ако искате да зарадвате съпруга си с кулинарни способности, пригответе вкусна торта с тематични надписи.Но ако не сте фен да стоите зад печка, решете този проблем с помощта на сладкарница! Поръчайте оригинална торта с вълшебен вкус и незабравим модел! Като пример можем да дадем тази опция - торта, под формата на голяма отворена торба с куп банкноти или торта, под формата на саксия с кнедли. Яденето на такова сладко ще бъде не само приятно, но и забавно!

Фантастична торта за съпруг

Романтична вечеря. В поредица от ежедневни дни всички семейства постепенно започват да забравят за романтиката, за топлите, нежни отношения. Рожденият ден на съпруга е добър повод да се прекрачи този стереотип и отново да се потопи в романтичния период. Пригответе вечеря със свещи, облечете най-доброто си облекло, подредете се. Повярвайте ми, всеки съпруг ще оцени такъв подарък!

Подарък в зависимост от хобитата. Този артикул може да се счита и за печеливша опция, тъй като давайки му желания атрибут на хоби, вие неволно увеличавате самочувствието му, което е много важно за всички мъже. В зависимост от вашите хобита, можете да закупите бинокъл, пневматичен пистолет, въдица, модерна джаджа, нов диск или автомобилна част като презентация.

Четка с въздух върху колата. Ако вашият съпруг мечтае от много години да превърне колата си в оригинално и необичайно превозно средство, но не може да реши времето, вземете всичко в свои ръце. Случайно попитайте каква рисунка би искал на колата и занесете колата си в сервиза. Те ще свършат тази творческа работа бързо и красиво. Ще бъдете много доволни да наблюдавате възхитената усмивка на съпруга си, когато за пръв път вижда трансформираната си кола!

Всички горепосочени съвети - истински склад за тези, които знаят как правилно да се справят с тях. Не се затваряйте на една идея, опитайте се да определите предимството на всяка опция и изберете за себе си точно това, което харесвате, но вашата сродна душа ще ви хареса още повече. Свържете въображението, креативността и креативността си и създайте свой запомнящ се подарък!

Видео: най-добри поздравления за любимия ви съпруг

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт