Как първоначално да представите пари за сватба: 9 начина

В повечето случаи се дават пари за сватба и това е правилното решение. Младоженците ще разполагат със средствата по своя преценка, а гостите няма да харчат пари за ненужни неща. Средствата обаче трябва да бъдат първоначално опаковани, така че героите на повода да разберат от кого е подаръкът. Самият пакет трябва да е ярък и запомнящ се, но за това трябва да проявите въображение. Ако празникът се провежда в чест на младите хора с чувство за хумор, трябва да се обърне специално внимание на комичните поздравления и оригинални шеги.

Как първоначално да представите пари за сватба

Колко пари да дам за сватба

Когато гостите получат покана, те неволно мислят за сумата, която трябва да разделят. Монослабичният отговор на въпроса не съществува, всичко зависи от района на пребиваване, конкретен град или село. Всяко населено място има свои обичаи и си струва да започнете от тях. Например, ако живеете в голям град, има смисъл да дарите от 3 до 5 хиляди рубли, за малките села сумата от 1 хиляда рубли ще бъде достатъчна.

Размерът на презентацията директно зависи от средната заплата и общия стандарт на живот в определен регион. Важен аспект е връзката между младоженците и гостите: ако сте роднини или близки приятели, това не е жилаво. В случай, че на сватбата са поканени непознати хора, можете да намалите малко ценовата политика.

Разбира се, трябва да изхождате от финансовите си възможности. Няма смисъл да вземате или вземате назаем, освен за сватбата предварително. За да улесните определянето колко голям трябва да бъде подаръкът, разберете от младоженците колко са платили за един човек в банкетната зала. Умножете назованото число по 2, това ще бъде минималният размер на презентацията. Да дадете по-малко пари, отколкото сте получили в резултат на изчисления, ще бъде лоша форма.

Оригинален плик

Ако смятате да давате пари на героите на повода, като сте хвърлили определена сума с приятели, методът определено е подходящ. Направете голям плик от хартия Whatman, залепете го с цветна хартия или опаковки за подаръци.

Отпечатайте най-смешните снимки на себе си и приятели, вероятно имате папка с готини снимки в архива. Залепете снимката към плика, придружете подаръка с анимационни лица. Нека всеки от участниците напише желание под своя снимка и сложи подписа си.

Напълнете плика до върха с фалшиви сметки, така че да нарасне по размер. Поставете истински пари в малък джоб, който ще бъде разположен от вътрешната страна на голям плик. Не забравяйте да си направите бележка, за да могат младоженците да я видят.

Променете се в пощальон или наемете истински служител на тази услуга. Ако сами ще подарите подарък, маскировката трябва да бъде задълбочена, така че младоженците да не гадаят за нищо. Представете подарък и наблюдавайте реакцията.

Кутия с пари

В случаите, когато има катастрофална липса на време за готвене, сложете парите в кутия. Има няколко варианта, разгледайте ги по-подробно.

Кутия с пари за сватбата

  1. Сташ. Кутия с китайска живопис от дебел картон изглежда ефектно, но още по-добре, ако кутията е направена от дърво. Изберете продукт, в който има много чекмеджета, има врати и рафтове. Зашийте кутията с пайети, залепете кристали, дантели и мъниста. Променете пари, за да получите тежък пакет. Извийте сметките в бигула и ги поставете в цялата кутия.
  2. Cube. Ако общата сума отива повече от 5 хиляди рубли, можете да поставите парите в прозрачна кутия. Изрежете 6 правоъгълника от стъкло или поликарбонат. Направете кутия, като закрепите стените и дъното. Извийте сметките в тръби или цилиндри, завържете всяка бележка с панделка. Поставете парите в кутията, прикрепете горната част (капак) към силиконовото лепило. В крайна сметка трябва да получите плътно затворен куб с пари вътре.
  3. Сейф. Вземете мини сейф, който обикновено се инсталира в хотели. Поставете пари там, след като ги разменяте. Закрепете сметките с лента или специален клип за банкноти. Новоизработените съпрузи ще могат надеждно да скрият средствата, придобити в брака.

Важно!
Струва си да украсите кутията, кубчето или сейфа със снимки на героите на повода. Ако се постараете, можете да помолите любимия си изпълнител да подпише импровизирано изобретение.

Дърво, направено от пари

Старателните хора с достатъчно време прибягват до този вариант да дават пари за сватба. Можете да направите подарък не само от банкноти, но и от монети.

  1. Ако можете да бродирате кръст или бод, направете красиво дърво с много клони. Украсете го с мъниста, пайети или дантела. Прикрепете платното към дебел картон, след това поставете монети и банкноти върху дървото. Трябва да намерите начин, който да не навреди на парите. Например, можете да изкривите сметки във формата на цвете, да огънете краищата, за да направите венчелистче. След това изрежете малък квадрат от двустранна лента с размер около 0,3 * 0,3 см. Когато младоженците изтеглят парите, те няма да ги повредят. В случаите с монети, парче скоч лента може да бъде по-голямо.
  2. Вземете истинско "парично дърво" с овални плътни венчелистчета. Прикрепете към нея монети и банкноти, увийте съда, в който е поставено дървото, в торбиста кърпа. Прикрепете дръжка към саксията, за да направите импровизиран кош. Отпечатайте малка снимка на младите, купете специална рамка с крак в IKEA или друг магазин. Той се вкарва в земята на саксия за цветя.
  3. Направете изкуствено дърво. Вземете 10 метра тънка тел, нарежете я на парчета с различна дължина. За да направите ствол на дърво, нанизвайте малки жични и кафяви мъниста върху жицата. По същата схема направете клони. Извийте жицата в турникет в основата и „раздуйте“ горната част, така че да прилича на клони. Банкнотите и монетите ще помогнат да се направи дървото по-цветно. Навийте банкноти в цветя, прикрепете към клоните. Напълнете саксията с монети, поставете дървото си, увийте подаръка с прозрачен филм.

Пари в банката

Смисълът на подаръка е да превърне най-обикновената трилитрова банка в надежден свод. За да направите това, обменете петхилядна банкнота с банкноти от 50, 100, 500 рубли.

Пари в банката за сватба

Завийте ги в цилиндри, пеперуди, самолети, завържете ги с панделки. За да създадете илюзията, че банката има много пари, можете да разреждате истински сметки с фалшиви хилядни и пет хилядни. В същото време върху фалшиви банкноти трябва да отпечатвате снимки на младоженците и пожелания за всеки ден.

За да изглежда бурканът красив, увийте го с пергамент или торбиста кърпа. Направете етикет, че този магазин е най-надеждният, така че младоженците не могат да се притесняват за парите си.

Ако решите да добавите фалшиви пари към истински пари, изберете зелените атрибути (долари, евро). Зеленото символизира успеха и богатството. Налепете етикета „Продуктът е готов за употреба“ върху буркана.

Има много опции с пари в „банката“; ще разгледаме още една. Поставете парите в кухината, навийте буркана и прикрепете стикер под формата на желание. Поемете обещание от младите, че ще отворят консервата, когато се роди първото дете.

Килим за пари

Подаръкът е широко платно от бележки, които са разположени близо една до друга.За да създадете презентация ще ви трябват много хартиени пари, картон 1 * 1 м. И прозрачен пластмасов филм.

Прикрепете филма към картона, закрепете краищата с лента, след което залепете широката сатенена панделка, за да създадете един вид рамка. Начертайте филма в правоъгълници, впоследствие в тях ще бъдат поставени банкноти.

Зашийте филма и картона по линиите за рисуване, така че всяка сметка да има собствен джоб. С тънко острие начертайте линия от страната или горната част на всеки джоб (това ще ви позволи да поставите пари там).

Можете да поставите килим за пари по такъв начин, че основното платно е от банкноти от 50 рубли, а сърцето и инициалите на младоженците са от банкноти от 100 рубли.

Също така си струва да отпечатате снимка на булката и младоженеца и да я прикрепите към центъра на платното, тогава ще ви трябват по-малко пари. Ако желаете, разредете тези бележки с фалшиви, поставете ги около краищата или по хаотичен начин.

Чадър, направен от пари

Чадър, изработен от сватбени пари
Трудно е да направите подарък със собствените си ръце, но както се казва: „Няма нищо невъзможно!“. Купете прозрачен чадър, поставете сметките в пластмасови пликове и прикрепете от вътрешната страна на чадъра. Хванете пари около ръба на пластмасов плик с помощта на тънки линии на лента. Отворете и затворете чадъра всеки път, за да видите колко добре държи подаръка. Когато всичко е готово, затворете чадъра, поставете го в красив калъф или го увийте с подаръчна хартия под формата на бонбони. Както във всички предишни методи, позволено е да се използват както фалшиви бележки с портрети на млади хора, така и истински пари.

Сватбен грабеж

Можете да импровизирате сватбен грабеж. Вариант на такъв подарък е подходящ само ако парите са дарени от голяма компания (трябва да има много бележки). Маркирайте ролите на хулигани за няколко гости, които ще се превърнат в гангстери и ще вдигнат оръжия за играчки.

Пригответе голяма торба за пари, сложете истинските сметки в отделни пликове, отпечатайте снимка на младите на всеки. Нека този, от когото е подписан подаръкът. Напълнете чантата с много фалшиви сметки, чорапи и тениски за бебето, можете да сложите памперси или бельо. Сложете истински пари там.

Пробийте в залата между основните състезания, за да не нарушавате танца на младите хора или други събития. По време на грабежа произнасяйте пожелания, вместо да кажете на всички да си легнат и да сложат ръце зад главата си.

Топки за пари

Вземете много топки с различни цветове, усучете всяка сметка в тръба, завържете лък от панделка. Сложете банкноти на топки, поръсете пайети. Надуйте кухината с хелий, завържете панделките и ги закрепете заедно. Прикрепете топките към букет цветя или красива кутия шоколадови бонбони. Ако имате много топки, но не достатъчно пари, попълнете празнините с листовки с пожелания за месец предварително. Когато подарявате подарък на младоженците, предупредете ги да спукат по една топка на ден.

Торта на парите

  1. Тортата не е необходимо да се пече, тя се приготвя по различен начин. Ще ви трябват пари (за предпочитане доларови сметки), сатенени панделки, 3 овални или квадратни кутии с различни размери (от по-големи до по-малки), кухи вътре. Прикрепете кутиите една към друга във възходящ ред, за да направите тортата тристепенна. Поставете отстрани на сметката, не ги закопчайте по никакъв начин, за да не повредите. Завържете всяко ниво плътно с парите, прикрепени с широка панделка, затегнете плътно. Залепете снимка на младоженците върху горния капак, нарисувайте върху тях коронките и направете бележка „Цар и кралица“.
  2. Не е необходимо да се готви голяма торта, а едностепенната също е доста подходяща. За целта вземете кръгла кутия без капак, навийте банкноти (истински и фалшиви) с тръбички, поставете ги вертикално в кутията. Отстрани украсете тортата със снимки на булката и младоженеца, напишете пожелания. Нарежете отгоре капак от твърд прозрачен материал (пластмаса, стъкло и др.), Затворете го с торта и завържете панделка около подаръка.

Има поне 9 начина да представите пари за сватба по оригинален начин. Изберете тази, за изпълнението на която имате достатъчно сила и търпение. Въз основа на финансовите си възможности не взимайте дългове и не вземайте заем. Отчасти можете да замените истинските сметки с фалшиви и да ги представите красиво. Когато е възможно, въведете компания, която да организира грабежа като забавно събитие.

Видео: как първоначално да представите пари за сватба

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт