Как първоначално да представите пари за рожден ден

Много е трудно да изберете нещо за подарък, който няма да събира прах в ъгъла. Затова е по-добре да дадете на рождения ден сумата от NN, с която той ще се разпорежда, както желае. Но, разбирате ли, някак е неудобно да раздавате пари в плика, ако шефът изчислява заплатата. И изобщо не е интересно да дадете плик за пари на приятел, приятелка, мама, татко, съпруг. До деня на рождения ден подаръкът трябва да е креативен, забавен, готин за хора от близък кръг или с фин хумор за много уважаван герой на деня. Някои начини за декориране на паричен хотел, като балон с банкноти, зеле, парично дърво, са безнадеждно остарели, така че ще разгледаме други, малко, ако не познати варианти как да дадете пари за оригинален рожден ден.

Как да дадем пари по оригинален начин

Весела креативност от магазина на готини сувенири

Днес магазините за шеги са толкова пълни с различни смешни, евтини подаръци, че дори и да няма идея в главата ви, направете половин час разходка там и измислете сто опции за украса на празнична оферта. Ето няколко примера.

 1. Ако рожденият човек (ца) служи на отечеството в армията, представете играчен пистолет, който стреля с куршуми, вместо тях лежат навити сметки. Задължително огнестрелно оръжие е прикрепено с панделка или кобур с марж.
 2. Можете да си купите пишеща машина - радиоуправляем самосвал, да поставите пакет ценни хартии в тялото, да напишете „долари” и в неочакван момент да изпратите героя на деня под краката си. Друг вариант е багер (булдозер) „копач на пари“. Или ще бъде ужасен динозавър, който носи сметки в устата си.
 3. Смешна синя Птица на щастието пее щастлив бъди ... е, разбира се, седенето в гнездо от американски или евро парчета хартия с номинална стойност също е неочакван подарък. Опции: птица без гнездо с луксозна опашка, ветрило от рубли или радиоуправляема надуваема летяща птица от асортимента на китайски магазин, окачена с банкноти. Оставете конзолата в ръцете си, нека героят на повода да тича след птицата.
 4. Увийте пари с верига, затворете я с прозрачна ключалка, сувенир за счупване, нека рожденият човек се опита да го отвори без ключ, това е много интересно.
 5. Можете да донесете играчка гумено пиле с яйца, ясно е, че те първо трябва да бъдат заменени със сметки.
 6. Представете пееща или говореща забавна мека играчка в престилка (ключарски гащеризон) с джоб или мини раница, чанта, пълна с хартиени пари. Напишете името на бейзболната шапка "Baksik". Вариант: надуваема котка с надпис на корема.
 7. Ако рожденият човек е запален любител на кучета, сложете забавна муцуна на домашния си любимец и закрепете „торба за щастие“ с пари на яката.
 8. Сега има много контейнери в продажба - имитации на консерви с капаци за кола, бира, слагайте всеки пари вътре, поставете върху поднос, завържете панделка около обиколката като торта, представете и предлагайте: „Нека пием“.
 9. Представете на героя на повода сувенирна банкова машина (за залепване на буквата - а) с банкноти в кутия.
 10. Увийте с американски хартии голяма порцеланова фигурка на котка, кученце, кон, ако рожденото момче събира такива продукти. Вържете ценна бележка вместо яка (юзда).

Има много сувенири: забавни кутии, смешни халби, каботажници, представете си изненаданото лице на рожденика и гостите, нека рожденият ден е много забавен: парите ще бъдат изразходвани, а творческият сувенир ще ви напомня за празника дълго време.

Сериозни подаръци с нотка на хумор

Сбербанк продава златни, платинени, сребърни пръчки с тегло от 50 g.Това е много богат подарък в брой за рожден ден, но какво ще стане, ако трябва да представите голяма сума?

Как да дадем пари

 1. Днес в тютюневите магазини остава много ненужни кутии, картонени кутии за пури. Разточете всяка банкнота в дебела тръба, увийте кафява хартия за опаковане на цигари (продава се за стотинка на едно и също място). Подаръкът е готов за раздаване на строг (или не толкова) шеф.
 2. Преди в страниците на книга е изрязана дупка, там са влагани пари, днес такива сувенирни фолиа съществуват в най-различни варианти, дори с мини сейф вътре. Това е и красив подарък за рожден ден на готвача. Като опция има монтиран на стената оригинален часовник за маса, зад вратата на който има кутия за бележки, която може да бъде заключена. Макетната платноходка с парични платна не е нов начин за поздравления, но е много красива.
 3. Голяма рогакопия, пълна със сметки, изглежда доста привлекателна.
 4. Дебел дневник с прикачени хартиени щипки на всяка страница от стотици много ще зарадва приятел.
 5. Приятелка - букет от рози, където вместо оставя ценни парчета хартия.
 6. Можете да дарите риза на роднина, да поставите сметката вместо джоб вместо кърпичка и да прикачите вратовръзка, направена от ценна американска (европейска) хартия.
 7. Аквариум за сувенири на маса с осветление, корали, водорасли (изкуствени и без вода) с риби оригами от петстотин, висящи на въдица от капака на контейнера, също е много хубаво да получите за рождения си ден, ако там има голямо ято парчета хартия.
 8. Съставът на фонтан за домашен сувенир с банкноти, имитиращ нарастваща струйка вода - добър вариант за удоволствие на родителите.
 9. Аматьор-флорист може да бъде представен с домашна мини градина от магазин в кръг аквариум с екзотични растения и парична зеленина, или да си го направите сами, използвайки кактуси, закрепвайки съцветия от многоцветни банкноти към иглите. Вариант - персонализирана ваза с банкноти, сгънати под формата на цветя кала върху резници от ценни сортове ягодови храсти. Няма да има граница за радост, ако разсадът е написан, обозначаващ сортовете растения.
 10. Дайте на баба си постелка с прикрепени банкноти, увити в полиетилен. Изведнъж го навийте в краката на момичето за рожден ден. Вариант - дантелена покривка - самосглобяване. Тя ще бъде много щастлива.
 11. Ако момчето за рожден ден спестява пари за лятна вила, направете му мини-къща от трупи - бележки, спретнато сгънати в тръби и завързани с канап в селски стил. Ако искате да си купите къща, дайте възглавница - тухла или малко мисъл - труп, като поставите толкова вътре, колкото нямате нищо против.
 12. Прозрачна прасенце - лабиринт може да бъде представен на тийнейджър, той ще помни интересна вечер за дълго време, много е трудно да вземете пари оттам.
 13. Представете колета с руската пощенска емблема на вашето дете. Поставете чебурашка вътре в кутията на компанията, поставете няколко портокала и ценните пари на мотора (iPhone, лаптоп) наблизо.

Добре известни (или не всички) опции

Парите за рождения ден могат да бъдат представени по добре познати начини, при условие че момчето за рожден ден ще бъде доволно от всякакви поздравления.

Как да дадете пари за рожден ден

 1. Поставете хартиени бележки между листата на глава от зеле, по-добри от сорта Пекин, където те свободно прилепват към сърцевината.
 2. Украсете паричното дърво с банкноти на струните.
 3. Поставете ценни парчета хартия вътре в балона, надуйте го.
 4. Запълнете с орехи, опаковки за бонбони или предварително нарязан и затворен ананас.
 5. Прикрепете банкноти, завързани в средата с конец, украсени под формата на пеперуди към мъниста или просто ги нанижете на въже като колие.
 6. Разточете зелени ценни парчета хартия вътре в стъклен буркан под железен капак, напишете консерва „зеле“.

Вариантите как първоначално да представите пари за вашия рожден ден може да се мисли безкрайно, още повече, че има толкова много смешни сувенири, един вид от които ще ви накара да се кикотите преди следващото парти за рожден ден. И всички знаят, че смехът е най-доброто лекарство!

Видео: как да давате пари по оригинален начин

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт