Как да привлечем вниманието на човек

Момичето, което хареса младежа, се стреми да привлече вниманието му. Това не е изненадващо, тъй като често младите мъже не могат да направят първата крачка, като това обременяват красивите дами. Момичето се опитва с всички сили да погледне самия човек, за да може впоследствие да се доближи до него. Има някои трикове, които ще помогнат в толкова труден въпрос. Обмислете ги.

Как да привлечем вниманието на човек

Стъпка номер 1. Обградете се с любов

 1. Всяко действие за завладяване на човек започва с вътрешна хармония. Важно е първо да обичате себе си, за да може по-късно млад мъж да ви обича. Когато изглеждате като щастлив и доволен живот, ситуацията ще напредне нагоре.
 2. Не се стремете да играете нечия друга роля. Бъдете себе си във всички ситуации, но поддържайте позитивно мислене. Винаги пред човека се усмихвайте повече, дори ако засега не ви забелязва.
 3. Всеки има усмивка, не сте изключение. Обичайте всичко, което правите. Това може да бъде пътуване в клас или труден урок по алгебра. Опитайте се да сте сигурни, че харесвате всеки момент от живота.
 4. Покажете любов към близки и приятели. Отидете на помощ, ако не можете без. Посейте светлината, заобиколете се с добри хора, красиви неща, настроение в цвят на дъгата.

Стъпка номер 2. Не изисквайте внимание

 1. Много момичета правят грешка, когато отчаяно показват на момчетата, че наистина искат внимание. От тук идват глупави шеги, силен смях и други действия, които крещят „само за да ме забележат“.
 2. Няма нужда да ставате такива хора. Ако сте самодостатъчни и щастливи, младежът ще ви забележи. Няма нищо добро в това да го зяпате.
 3. Ако сте в компанията, не оставяйте приятелите си настрана, така че младежът да ви забележи. Когато узрее, той сам ще дойде и ще поиска вашето внимание. Имайте достойнство.
 4. Твърде досадното също не си струва. Не минавайте покрай него 5 пъти в час с надеждата за кратък разговор. Не се усмихвайте на млад мъж без причина, ако дори не сте запознати.
 5. Не се представяйте публично, като срешете косата си или коригирате грима си. За това има дамски стаи. Човекът няма нужда да знае, че сте бляскава мацка, която е много притеснена.

Стъпка номер 3. Създайте първо впечатление

 1. Момичето се помни от водещия на първо впечатление. По-късно, когато вече са запознати, те сядат и обсъждат как е започнало всичко. Когато човекът се приближи до вас, учтиво поздравете и се усмихнете.
 2. Не стигайте твърде далеч, не е необходимо да се подреждате пред него. Уверете се, че комуникацията с вас се осъществява лесно. Не трябва да има неудобни паузи, но не трябва да бърборите без преставане.
 3. Отговорете на въпросите му и задайте своето. Опитайте се случайно да издърпате разговора за дълго време. Забавлявайте се, отпуснете го и не се напрягайте.
 4. Не говори за сериозни неща. Можете да му се подигравате, ако младежът има прилично чувство за хумор. На първата среща не се оплаквайте, не сте толкова близки.

Стъпка номер 4. Контролирайте езика на тялото

 1. Невербалните жестове са нещо, върху което си струва да се работи. Езикът на тялото ви трябва да се разбира от млад човек. Не го подвеждайте, като кръстосвате ръце над гърдите си, но в същото време сладко се усмихвате.
 2. Дръжте главата си изправена, изправете раменете, намерете място за ръце. Но не ги кръстосвайте и оставяйте косата си сама (подгъв на пола, риза и т.н.).
 3. Опитайте се да направите тялото си по-близо до човека, но спазвайте дистанцията си. Когато говорите, гледайте човека, а не телефона или хората, които минават покрай него.

Стъпка номер 5.Флиртувайте с човек

Флиртувайте с човек

 1. След като разговорът започна успешно, можете да започнете да флиртувате с човек. Основното в този бизнес е да се чувствате комфортно и да не преигравате. Опитайте се да обмените няколко безобидни шеги, покажете, че имате чувство за хумор и нямате нищо против, когато той се шегува.
 2. По време на разговора извършвайте стандартни манипулации, за да привлечете вниманието му. Плахо и сексуално захапете устната си или го прекарайте с език. Играйте с косата си. По време на флирта основното е да поддържате лесна и лесна комуникация. Не показвайте, че сте харесали човека много.
 3. Поддържайте мистерия и интриги. Говорете малко по-меко от обикновено. В резултат на това човекът иска да бъде малко по-близо до вас, за да чуете всичко, което се казва. Дръжте се възможно най-естествено, не флиртувайте. В противен случай мъжът може да помисли за вашата лесна достъпност.

Стъпка номер 6. Вземете близък човек

 1. Не забравяйте, че разговорът се развива успешно и човекът започва да ви харесва, важно е да флиртувате умерено, да сте искрени и весели. Намерете и интересна тема, с която да говорите с чувство.
 2. Покажете хумор, когато говорите. Не изглеждайте като глупак, подобно впечатление може да забави човек дълго време. За да започнете интересен разговор, опитайте се да започнете диалог на спокойна тема.

Стъпка номер 7. Изберете тема за разговор

 1. За да се оправят нещата, задайте на човек въпроси към него. По този начин той ще ви каже всичко, което трябва да знаете. Попитайте за неговите хобита и хобита. Разкажете за себе си, ако е необходимо.
 2. Не трябва да задавате лични въпроси при първата среща, нито да им отговаряте. Ако човек попита какво не сте виждали или правите, дайте отговор от рода на „Не съм го виждал още, не съм го правил, не е трябвало“. Няма нужда да отговаряте с думата „не“.
 3. Опитайте се да останете остроумен. Не прекъсвайте разговора, само защото не знаете за какво става въпрос. Завладете човека с вашия хумор и лекота, той трябва да разбере, че сте искрен човек. По този начин ще се отнасяте с уважение. Шегувайте се един на друг и се смейте от сърце. Това е пътят към добри отношения.

Водете непринуден разговор. Ако той ви харесва, среща е неизбежна. Не флиртувайте и не забравяйте за самочувствието. Покажете своята искреност и добро чувство за хумор. Невинният флирт ще ви помогне да намерите добър спътник за сериозна връзка.

Видео: как да привлечете вниманието на човек

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт