Как да намекнете на човек за целувка: 5 начина

В повечето случаи мъжете не разбират намеци, особено що се отнася до междуличностните отношения. Общоприето е, че представители на силната половина на човечеството се нуждаят от разяснения. Но какво да кажем за млада дама, която иска да целуне човек? Не говорете за това открито. Оттук идва и необходимостта от използване на женски трикове, за които ще говорим днес.

Как да намекнете на човек за целувка

Метод номер 1. Използвайте магическата сила на очите

 1. Очите на момичето са мощно оръжие. С правилния подход те ще завладеят сърцето дори на най-изтънчения младеж. Понякога е достатъчен внимателен поглед вместо хиляда думи и намеци.
 2. Важно е да спазвате мярката във всичко, в противен случай младежът ще ви смята за твърде натрапчив и уплашен. Изключете погледа отдолу, в противен случай човекът ще помисли, че го гледате с презрение.
 3. Как да бъдем в такава ситуация? Изберете подходящия момент, когато сте сами с джентълмена. Аутсайдери или приятели не трябва да се намесват във важен момент.
 4. Говорете с млад мъж, реагирайте на шегите му, усмихвайте се сладко и се смейте. След определено време, когато между вас ще се появи взаимно разбирателство и общуване, седнете за малко в мълчание, погледнете устните му.
 5. След това погледнете към очите си, а след това обратно към устните си. Продължавайте добрата работа. Може би младежът няма да разбере намека веднага. Бъдете настойчиви, но не досадни.
 6. Добър вариант би бил да погледнете изпод миглите, спуснати по време на разговора си с него. Държете се кокетно, но не предизвикателно. Опитайте да звучи сладко. Момичето трябва да е загадка.

Метод номер 2. Съсредоточете се върху устните

 1. Устните са известни като инструмент за целувка. Уверете се, че тази част от лицето винаги е в подредено състояние. Момчетата разделят момичетата на няколко вида. Един от видовете включва човек, който иска да се целуне. Постоянно. Бъдете така.
 2. Ако навън е горещо, носете овлажняващ балсам, за да не изсъхне устните ви. При ветровито и мразовито време подхранвайте устните с крем или хигиенно червило.
 3. Имайте предвид, че момчетата не обичат момичета с предизвикателен грим. Преди да се целувате, не рисувайте устните си прекалено ярко. По-добре използвайте безцветен незалепващ блясък. Ако е възможно, напълно се откажете от грима.
 4. За да иска човек да те целуне, използвай някои трикове. Докосвайте устните си с пръсти, докато правите очите си мрачни. Леко захапете долната устна или я оближете сякаш случайно.
 5. Не забравяйте за устните на водещия. По време на разговора систематично ги гледайте, след което насочете погледа си към очите. Младият мъж ще разбере вашите намеци и ще иска да се целуне.
 6. Не забравяйте, че когато извършвате такива манипулации, трябва да изглеждате възможно най-естествено. За някои дами хапането и близането изглеждат много вулгарно. Практика пред огледалото.

Метод номер 3. докосване

 1. Няма не по-малко ефективен начин да намекнете на човек за целувка - тактилен контакт или докосване. Не се страхувайте да докоснете младежа, той няма да ви ухапе и няма да скочи, както от огъня.
 2. Опитайте се да докоснете нежно, като намерите подходящия повод. Можете да прокарате незабележимо петънце от ризата му по време на разговора или леко да плеснете по коляното, докато разказвате забавна история.
 3. Отивате с човек на кино? Докато гледате филм, докоснете ръката си до дланта на младежа.След като гледате, помолете човека да ви придружи до входа под предлог, че не е безопасно да отидете сами.
 4. Когато отидете до вашата дестинация, „случайно“ се спънете. Любезен човек ще ви помоли да вземете ръката си или да ви подкрепи. Ако той не го направи, бъдете смели, вземете ръката си сами.
 5. Систематичното намаляване на разстоянието ще ви спести от неудобство и ще ви настрои на романтична вълна. Особено ефективни са докосването до кожата, прегръдките.
 6. Не се срамувайте, преди да прегърнете човек сбогом и останете в тази позиция за няколко секунди. Не е необходимо да го целувате Достатъчно е да покажете на младия мъж, че не сте против развитието на по-нататъшни отношения.

Метод номер 4. Съкратете разстоянието

Разстоянието до целувката

 1. Не е задължително и намек за целувка. Можете да създадете ситуация, благодарение на която самият човек ще разбере какво да прави. Приближи се до момчето, че няма друг избор, освен да те целуне.
 2. Друг случай - по време на разговора започнете бързо да се приближавате до младия мъж. Приближете се до него, така че устните ви да са на разстояние 5 см. Продължете да говорите тихо.
 3. Няма значение каква ситуация планирате. Преди основните действия се уверете, че човекът има реципрочни симпатии към вас. В противен случай ще му се сторите ветровито и вулгарно.

Метод номер 5. Бъдете смели и решителни

 1. Този кардинален метод е подходящ за решително момиче. Мъжете харесват направо младите дами, които казват каквото искат. Струва си да се възползвате от това и да провокирате човек за целувка.
 2. На ваше място не е необходимо да се прибягва до женски трикове. Поставете мъжа в неудобно положение, попитайте директно дали той ви харесва. В този случай човекът няма да очаква такъв обрат и ще отговори възможно най-честно поради безнадеждност.
 3. Мъжът ще разбере, че изпитвате съчувствие към него, и сам ще реши дали трябва да предприеме по-сериозни действия. Може би човекът не решава веднага за целувка, но цялата ситуация ще го накара да се замисли. Ако между вас има съчувствие, всичко ще се случи, като че ли по сценарий.
 4. Можете да изневерите малко и да спорите във всяка ситуация. Наградата трябва да бъде целувка, за подобна цел е подходяща подобна игра. В този случай човекът не се измъква. Можете например да играете карти.
 5. Помнете, че целта ви не е да съблазните мъж, а да се настроите на решителни действия. Човекът трябва да разбере, че и той ви харесва. Ако го харесвате, резултатът няма да дойде дълго. Човекът определено ще предприеме решителни действия и ще ви целуне.

Препоръки и често срещани грешки

 1. Излишен грим. Струва си да се отбележи, че излишният грим може да попречи на решителността на човек. Той може да не се целува само защото имате ярко червило или много гланц за устни. Не всеки мъж ще хареса да усети вкуса на козметиката. В този случай, отивайки на среща или среща, струва си да се даде предпочитание на безцветен балсам. Инструментът ще направи устните меки с приятен аромат.
 2. Свеж дъх. Струва си да си спомним, че колкото и старателно да почистваме устната кухина сутрин, всичко изчезва до обяд. Никой няма да се радва да целуне човек, който има лош дъх. В този случай се препоръчва да се прибегне до помощта на бонбони или дъвка. Възползвайте се от почерпка, преди да срещнете желания мъж.
 3. Насладете се на съвместимост. Ако сте стигнали до извода, че човекът не е решаващ и цялата отговорност за целувката е на вас, помислете дали дори да не установите връзка с плах мъж. Трябва да се разбере, че плахият му характер едва ли ще се промени, човек ще бъде такъв през целия си живот. В редки случаи има изключения, но не разчитайте на чудо.
 4. Уединено място. Ако отговорността за целувката е на вас или човекът не е много решаващ, трябва да създадете уединена среда, в която никой няма да ви пречи.За целта избягвайте обществени места, опитайте се да се разхождате на площада или дайте предпочитание на класическия сценарий. Подскажете човек на филм, вземете билети за последния ред от романтична история. Ситуацията ще провокира решителни действия. Докоснете човека с дланта си и наблюдавайте реакцията.
 5. Извънредни мисли. Неподходящите мисли в тази ситуация могат да съсипят романтичен момент, така че трябва да се насочите по определен начин. Не се занимавайте с какво може да мисли човекът сега или как изглеждате. С взаимна целувка мъж ще изпитва положителни емоции само към вас. Ако човекът е решителен, той ще каже колко сте добър.

Всяко момиче, което иска да даде целувка, трябва да използва инструментите под ръка. Използвайте очите си, често гледайте устните на млад мъж, намалете разстоянието. Научете често срещани грешки и не ги правете.

Видео: как да накарате човек да се целува първо

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт