Как да намекнете на човек за връзка: 6 начина

Когато става въпрос за мечтания човек, момичето неволно започва да се срамува. Без съмнение, това е, което сте представлявали в мечтите си. Но какво ще стане, ако обектът на съчувствие не прояви дължим интерес? Точно така! Направете първата стъпка. Не всяка дама може да говори открито за влюбването. Поради тази причина има нужда от сложни методи. Струва си да намеквате на човек за връзка и тогава той ще направи всичко сам. Нека да поговорим за триковете на жените и да дадем стъпка по стъпка инструкции.

Как да намекнете на човек за връзка

Стъпка номер 1. Съберете информация за млад мъж

 1. Трудно е да зададете капани, ако нямате достатъчно информация за човека. Може би той ще бъде последният злодей, който използва момичета и хвърляния през първата седмица. Трябва да стоите далеч от тези мъже.
 2. За да започнете, проучете профила на млад мъж във VKontakte. Внимателно прегледайте снимките, прочетете състоянията. Ако има баналности и псувни на стената, е напълно възможно човекът да не е добре образован.
 3. Можете да събирате информация от вашите общи приятели. Опитайте да установите контакт с съученици или състуденти. Научете повече за личния живот на младежа, неговите хобита, семейството и дори домашните любимци.

Стъпка номер 2. Преценете намеренията на човека

 1. След като прегледате страницата в социалните мрежи, научихте много за младежа чрез приятели, можете да преминете към следващия етап. Сега трябва да разберете дали младежът ви съчувства. Това означава, не като приятел, а като бъдещ партньор в живота.
 2. В повечето случаи момчетата на първата среща оценяват момичетата по един или друг начин. Едната дама е подходяща за секс, с втората можете да се мотаете и да се шегувате, третата ще бъде перфектната съпруга. Ако един млад мъж вече ви е включил в категорията „Приятели“, ще бъде трудно да му намекнете за връзка.
 3. За да оцените истинските намерения, наблюдавайте поведението на обекта на съчувствие. Интересен човек намалява дистанцията, опитва се да бъде по-близо до страстта си. Човек иска да се пенсионира и да общува по всякакъв начин. Често ще хванете погледа му върху вас.
 4. В случай, че човек просто ви погледна за кратко, без да обръща внимание, не се интересувате от него. Ако всичко се развива правилно, продължете с активните действия.

Стъпка номер 3. Потърсете срещи с обекта на съчувствие

 1. Ако всички по-горе признаци показват взаимна любов, не можете да се колебаете. Продължете в настъплението, но не прекалявайте. Ако ви е твърде досадно, младият мъж ще избяга през първата седмица.
 2. Приведете в ред, прегледайте гардероба. Сгънете маратонките отстрани, заменете ги с обувки на средната пета. Направете романтични къдрици, експериментирайте с грим.
 3. Опитайте се да хващате по-често очите на човека Когато хванете погледа му, усмихнете се и поздравете сладко. Бъдете уверени, но не кокетни.
 4. Организирайте уж случайни срещи. Посетете партитата, на които отива. Налейте в компанията на млад мъж, покорете го в училище или колеж.
 5. Добавете човек към приятелите си в социална мрежа, започнете активна кореспонденция. Потърсете обща позиция и каквато и да е причина да говорите. Измислете оригинални теми за разговор.

Стъпка номер 4. Не се страхувайте от телесен контакт

 1. Когато достигнете ново ниво и можете спокойно да говорите, често се шегувайте. Използвайте тактилен контакт. Например, можете леко да натиснете младежа по рамото, докато се забавлявате.
 2. Забавлявайте се с човека. Ако стъпи в локва, докладвайте, че мокрите маратонки вече са на мода. Същото може да се каже и за смачкана риза или грозна подбрана вратовръзка.
 3. Ако е възможно, останете близо до човека. Ако той разкаже интересна история, подпряте ухото си към устните му. Преструвайте се, че не сте чули добре фразата.
 4. Ако обектът на съчувствие реагира адекватно на вашите манипулации, можем да предположим, че "рибата" кълве. Продължавайте добрата работа, но сега се опитвайте по-често да сте сами.

Стъпка номер 5. Бъдете слаби

 1. Обадете се на младия мъж под правдоподобен предлог, помолете го за помощ. Информирайте, че трябва да местите мебели или да извършвате малки задачи из къщата. Можете конкретно да „разрушите“ компютърната система, след което да кажете, че тя трябва да бъде инсталирана отново.
 2. След като човекът помогне, почерпете го с чай. Ако млад мъж откаже, пояснете, че това не е подходящо за вас. Преди пристигането му изпечете торта или купете други сладки, след което ги поднесете като свои. По-късно, когато връзката се развива, вие ще се смеете заедно на операцията „Спечелете мечтания човек“.
 3. Можете да демонстрирате слабост по други начини, например в киносалон. Ако планирате да посетите ужас или трилър, преструвайте се, че се страхувате. Потърсете неговата подкрепа във всичко: ходене по хлъзгав път, тъмна алея в парка.
 4. Важно е да намерите всяка възможност, която ще накара човека да ви покрие с яке, вземете го за ръка и го заведете до входа. Момичетата трябва да са слаби. По този начин ще покажете на младежа, че имате нужда от него. Човекът ще разбере намека.

Стъпка номер 6. Вземете решителни действия

 1. Ако човек показва всички признаци на съчувствие, не се страхувайте да направите повече за него. Направете малък подарък. Можете да плетете шал или да направите колаж от снимки. Когато връзката се развива бързо, създайте романтична атмосфера и поканете младежа на пикник.
 2. Можете да изпечете торта и след това да извикате обекта на обожание за чай. Някои дами са по-сложни. Купуват сувенир и след това случайно го подаряват на човек с думите: „Вървях по алеята и мислех за теб. Ето! Хубаво и нищо повече, вземете в услуга.
 3. След подобни действия изчезвайте от погледа за известно време, не посещавайте общата компания, не се появявайте в социалните мрежи. Ако човекът ще се обади по телефона, уведомете, че сте в роуминг. Нека се изнерви.
 4. Попитайте приятелите си дали той се е интересувал от вашия човек по време на неговото отсъствие. Ако е така, рибата е на куката. На този етап е необходимо да се предаде на младежа, че той е самотен без вас. Този факт ще принуди мъжа да действа активно, а не да чака инициативата на дамата.
 5. След това се явете на съвместното събитие в цялата си слава. Облечете се модерно, правете грим, подредете ноктите и косата си. Нека човекът осъзнае, че му е скучно. Поканени на кино? Страхотно, намек за разбираема връзка!

Какво не трябва да се прави

Има намеци, които един човек може да не разбере. За да не уплашите младежа, следвайте практическите препоръки.

 1. Ако млад мъж има потенциални момичета за по-нататъшни връзки, не питайте за тях. Опитайте се да намалите подобни разговори до „не“ и се излагайте на преден план. Също така, не давайте съвет на човек как да се държи с конкретна дама. В противен случай мъжът ще ви добави към категорията Приятели.
 2. Отначало разклатеното общуване не си струва да се говори, за какъв съпруг мечтаете, каква сватбена рокля ще облечете, колко деца ще родите. Подобни драматични изявления в един миг ще накарат човекът да избяга. Важно е да предадете, че се интересувате от човека, а не от желанието да се ожените възможно най-скоро.
 3. Ако не сте достигнали "висока" връзка, не се опитвайте да доведете младия мъж в семейството и да го представите на родителите си. Първо, разрешете проблемите помежду си, уверете се за силна връзка, след което преминете към „женете се“.В противен случай натрапчивите разговори на членове на домакинството ще допринесат за това, че човекът ще избяга.
 4. Момчетата обичат секси момичета само с очите си; те приемат примерни и грижовни дами за свои жени. Няма нужда открито да проявява желание, да се качва в чатала му и да изисква нежност. Опитайте се да ограничите привличането, докато връзката не премине в стабилен канал. Така вие и той ще бъдете уверени един в друг.
 5. Не чатете без да спирате, научете изкуството да слушате. Не всеки човек може да вземе постоянно говорещо момиче до себе си. Също така не гонете младежа, оставете му лично пространство. Не се опитвайте да контролирате човек, оставете го да взема решения.

Съберете информация за човек чрез социални мрежи или общи приятели. Уверете се, че симпатиите са взаимни. По-често сте сами с млад мъж, направете му подарък със собствените си ръце. Не се страхувайте да проявите слабост, отдалечете се леко и го оставете да скучае.

Видео: как да намекнете на човек за връзка

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт