Как да намекна на човек, че го харесвам

Много момичета се чудят как да намекат човек на съществуваща симпатия. Това не е изненадващо, защото в резултат на взаимно съгласие се създават романтични двойки. За да се завладее красив мъж, появил се на хоризонта, е необходимо да се състави компетентен план. Важно е да вземете предвид всички нюанси и да се научите да контролирате собственото си тяло. Нека да поговорим за всичко в ред, помислете за стратегията.

Как да намекна на човек, че го харесвам

Започнете разговор

 1. Не избягвайте младежа, който харесвате. Не се заключвайте, скрийте се зад приятели и седнете в ъгъла като сива мишка. Елате при младежа, поговорете с него, започнете с едно просто "Здравей!"
 2. Ако човекът отговори положително, продължете разговора. Ненатрапчиво се интересувайте от неговите изследвания (работа, хобита), разкажете ни за живота си. Опитайте се да говорите на всеобхватни теми, не докосвайте семейството или религията.
 3. В никакъв случай не споменавайте бившата връзка, това е безполезно. Опитайте се да влезете в душата на млад човек, за да покажете своята откритост. На този етап трябва да се представите като свободна и общителна дама.

Поддържайте положителна вълна

 1. Да се ​​намекне на човек, че го харесвате е лесно. Достатъчно е да се смеете на шегите му и да се противопоставите в замяна. Впрегнете чувството си за хумор, развийте го.
 2. Ако намерите поговорките на младежа за забавни, не се колебайте да покажете реакцията си. Смейте се силно, смейте се в отговор. Намерете обща тема, за която да се кикотите.
 3. Препоръката изобщо не означава, че трябва да изтласкате смеха при всяка възможност. В началото е достатъчно да изглеждате частични. Това вече ще е знак за съчувствие.

Попитайте млад мъж за живота

 1. След първата презентация преминете към следващата стъпка. Ако комуникацията ви се е завлякла, влезте в личното пространство на младия мъж. Помолете го да разкаже за себе си, да прояви интерес.
 2. Важно е да покажете, че можете да бъдете добър приятел. По случайност оставете телефонния си номер, помолете младежа да се свърже по някаква причина. Съгласете се да поддържате приятни разговори вечер, добавете се един друг в социалните мрежи.
 3. Слушайте внимателно всичко, което човекът казва. Опитайте да му се противопоставите, като задавате въпроси. Няма нужда да стоите мълчаливо и да кимате с глава. За най-добър ефект попитайте приятелите си за неговия личен живот и хобита. Така че можете да разберете какъв е този човек.

Не се грижете за похвали

 1. Мъжете обичат нежната женска дума, така че не се грижете за похвалите. Основното е да се изразявате искрено. Дайте на мъжа комплименти, за да покажете съчувствието си.
 2. Говорете повече за личните качества, особено когато опознаете по-добре младия мъж. Пояснете, че от младежите излезе прекрасен приятел. Той е твоята опора и опора.
 3. Ако забележите, че човекът е облечен стилно, докладвайте го. "Голяма тениска, за теб!" или „Харесвам ти маратонките. Adidas е по-добър от Nike! ” Не забравяйте да говорите за външния вид: „Имате красиви дълбоки очи!“, „Харесвам приглушен мъжки смях!“.

Тийз човек

 1. Без флирт не е пълно без взаимно дразни. Да се ​​подиграваш на събеседника си е по-лесно, отколкото може да изглежда на пръв поглед. Важно е да се придържате към сладък хумор, в противен случай ще докоснете егото на човека.
 2. Лек сарказъм или ирония биха били подходящи в разговора.Научете се не само да се шегувате по женски начин, но и по мъжки начин. Смейте се на младежа, но не го обиждайте. Придружете действието, като го погалите или плеснете по рамото.
 3. Флагът трябва да е лесен, без критика и гняв. Придържайте се към игриво настроение, но не флиртувайте. Шега, повторена два пъти, престава да угажда на хората.
 4. Пример за флирт чрез ирония е следната ситуация. На купон на млад мъж падна смартфон, екранът леко се напука. В опит да поправи ситуацията, човекът стене и ругае. Подкрепете го, кажете ми, че счупените екрани сега са на мода, дори и да не са разстроени.
 5. Важно е да се разбере, че шегите трябва да са подходящи. Ако млад мъж е много разстроен, не се шегувайте. Осигурете поддръжка, предлагайте да използвате стария си телефон. След това опитайте да върнете разговора на път.

Направете контакт с очите

Контакт с очите

 1. Научете се да стреляте с очите си. Човекът трябва да се срещне в тях. Когато хванете поглед на младеж, задръжте го за няколко секунди. След това погледнете надолу или отстрани, сякаш смутен.
 2. Не е нужно да гледате празната точка празно, грозно е. Свържете и прекъснете контакт, той не трябва да е постоянен. Ако е възможно, погледнете младежа, ако сте в различни компании. Той трябва да усеща погледа ти завинаги.
 3. Ако разговорът е сериозен, погледнете областта между веждите. На човека ще ви се стори, че говорите лице в лице. Той няма да разбере уловката. След това изместете погледа си, надниквайки в зениците. Опитайте се да направите външния си вид отслабен и жаден.

Изчакайте следващия разговор

 1. Ако вашият разговор приключи, кажете на младия мъж, че нямате нищо против да говорите отново с него. Благодаря на човека за доброто време. По случайност покажете надежда да се видим отново.
 2. Подкрепете думите си с действие. Докоснете ръката на млад мъж, сладко се сбогувайте. Съгласете се да се свържете по телефона вечер, ако е възможно, планирайте съвместно събитие.
 3. Ако все още не сте си разменили телефонни номера, е време да коригирате ситуацията. Момчетата могат да бъдат срамежливи, така че поемете водещата роля.

Приближете се

 1. По време на разговора се опитайте да застанете възможно най-близо до младежта. Преструвайте се, че не сте чули последната фраза, която изрече. Такъв ход ще ви позволи да се приближите до устата му с ухото си, за да разберете внимателно думите.
 2. Ако сте на парти, потърсете причина да се сближите. Облегнете се на силна музика или шумни приятели. Седнете до човека. Смейте се на шегите му, докоснете бедрата си.
 3. С действията си буквално ще крещиш за съчувствие, само глупав човек няма да разбере. Не кръстосвайте ръце по време на разговора, такъв знак ще ви отдалечи само от младежа.

Използвайте жестове на тялото

Телесни жестове

 1. Когато се проведе следващата среща, продължете с по-драстични мерки. Поставете крака на крака си, показвайки на младежа вашата емоция. Не прекалявайте, съблазняването трябва да е подходящо. Не е необходимо да създавате твърде секси аура.
 2. Бъдете уверени. Никой не забранява да сте срамежливи и румени по време на разговора. Въпреки това, акцентът трябва да бъде поставен върху женския ви чар. Случайно насочете крака си към човека, показвайки симпатията си.
 3. По време на разговора захапете устни. Така ще покажете на младежа, че желаете да се целувате. Симпатията се изразява, когато изсъхне в устата и сърцето бие силно.

Докоснете младежа

 1. Физическият контакт ще каже повече от словесно обяснение. Когато сте заедно с млад мъж, потърсете всяка възможност да докоснете ръката или бедрото му.
 2. Не е необходимо да се излага пряко сексуалният подтекст; действайте по-сложно. Когато изразявате благодарност, лесно докосвайте ръцете на млад мъж. Ако ситуацията е интимна, вземете дланта му във вашата.
 3. Безвредният телесен контакт ще ви помогне да флиртувате на ново ниво.Възможно е, след като стреляте с очи и мимолетни пипания, да се целувате. Не пипайте гениталиите, ако не планирате да правите секс тук и сега.

Създайте вашето изображение

 1. Очевиден признак на съчувствие е открит флирт и признаване на собствената привлекателност. По време на разговора навийте къдриците на пръста си, кикотите, захапете устни.
 2. Комбинирайте действие с кръстосване на краката и сладко бъбриво. С всичките си манипулации проявете любопитство към младежа. Човекът трябва да разбере какво харесвате без никакво „може би“.
 3. Създайте сладък вид. Изберете гардероб, не носете маратонки. Променете драстично изображението. Възстановете косата си, правете маникюр и грим. Носете обувки на висок ток, сладка рокля или пола.
 4. Опитайте се винаги да бъдете неустоими. Първо вземете човек с вашия чар, флирт и външен вид. Едва тогава той ще види във вас интересен събеседник и евентуално партньор в живота. Едно момиче винаги трябва да изглежда неустоимо. Младият мъж ще разбере, че се опитвате заради него.

Проявете симпатия директно

 1. Ако всичките ви опити са били неуспешни, първо отидете при човека. Могат да се предприемат стъпки, дори когато млад мъж не проявява очевидни признаци на внимание.
 2. По такъв прост начин ще покажете на човека, че сте достатъчно уверени. Ако млад мъж събере мислите си и може да поддържа разговор, отделете време за него.
 3. Когато останете с млад мъж един на един, не се грижете за флирт. Покажете, че го харесвате, дори можете да кажете дума за това на глас. Преведе всички на шега: „И знаеш ли, може би, харесвам те!“.
 4. Оставете на човека възможност за маневриране. Не е необходимо да изгражда мъжки завоевател от себе си, в повечето случаи тази роля е възложена на мъж. Нека той вдигне тема за разговор и да създаде любовна аура.

Още от първия разговор младежът трябва да разбере, че сте отворени за по-нататъшна комуникация. Не кръстосвайте ръце, усмихвайте се, жестикулирайте. Покажете се сладък, дори и да не е така. Научете се да поддържате разговор по всяка тема, флиртувайте, кръстосвайте краката си, хапете устни и навийте къдрици на пръста си.

Видео: как да намекнете на човек за връзка

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт