Как да изградим връзка със съпруга си на прага на развод

Вчера се заклехте във вечна любов помежду си, а днес се опитвате да установите отношения със съпруга си на прага на развод. За съжаление животът е сложно нещо. Постоянни недоразумения със съпруг потискат? Свойството на секцията изсмуква последния сок? Липсата на сън и изтръпването ви подлудяват? Време е да коригираме ситуацията. Съставихме за вас колекция от психологически техники, които ще ви помогнат да установите личен живот. Основното нещо е да бъдете търпеливи и да обръщате внимание на всички видове малки неща.

Как да изградим връзка със съпруга си на прага на развод

Как да сключим мир със съпруга си на прага на развода

Стъпка номер 1. Вземете интерес към живота на съпруг / съпруга
Основният фактор на всички разногласия се счита за разликата в житейските ценности и интереси. Особено трудно е жена, която е принудена да се адаптира към съпруга си, като се задълбава в мъжко хоби. След тежък ден искам да легна пред телевизора и да гледам любимите си сериали, а не футбола.

Ако искате да сключите мир с мъжа си, забравете за малко. Направете вечеря, отпуснете се и се развеселете за нашите. Същото се отнася и за риболов, лов, прекарване на време с приятелите му - бъдете по-съобразителни.

Не е необходимо да закачате червеи или риба. Нека вашият любим разбере, че не сте безразлични към неговото хоби. След деня ще имате общи теми за разговор. Не е тайна, че сладките приказки обединяват хората.

Стъпка номер 2. Контролирайте собствените си емоции

Причината за големите разногласия често е интензивно психоемоционално състояние. Опитните психолози препоръчват намаляване на фона чрез тактилни усещания. Докосвайте съпруга си във всеки удобен момент, не е необходимо да го гладите по слабините, просто леко докосване по гърба, раменете или шията. За увеличаване на взаимното доверие ще ви помогнат леки удари по главата или ръката.

В допълнение към тактилния компонент е необходимо да се контролират емоциите. Не се опитвайте да кажете на мъжа си колко е зле. Ако усетите, че кипвате, отидете в друга стая и си поемете дъх.

Внимателно изработете отношението към въображаемите обиди, не се ядосвайте, не разпръсквайте думи, за които по-късно ще съжалявате. В случаите, когато една жена не може да се справи със себе си, тя неумолимо разпръсква всичко на съпруга си. Подобни действия в 90% от случаите водят до окончателно прекъсване.

Стъпка номер 3. Не бъдете егоисти
Много съпрузи обръщат планини за жените си, а жените не го оценяват. Те не забелязват простото ухажване под формата на чаена чаша с кроасани, красива роза, отворена врата на кола. По-малко егоистичните дами все още намират сили да забележат, но след много години приемат такива знаци за даденост.

Спрете да бъдете егоисти. Дайте на съпруга си това, от което се нуждае. Съпругата иска да прекара ваканция не в Египет, а на посещение при родителите си? Компрометирайте го. Той иска да купи риза не в кутия, а в лента? Е, и това е разрешимо.

Научете се да мислите за любимия си човек, опитайте се да му угаждате във всичко. Съпругът ви не е малко дете, той има право да избира. Опитайте се не само да приемете признаци на внимание, но и да им отвърнете. Не бъдете мързеливи отново да приготвите вечеря или да почерпите другаря си по някакъв друг начин.

Стъпка номер 4. Не ограничавайте свободата на мъжете
В повечето случаи мъжът напуска жената поради причината, че тя го "изяжда" жив. В момента, в който имате труден период, вероятно винаги вървите мрачни и недоволни, спрете. Научете се да се усмихвате, не "виждайте" партньор, радвайте се на пристигането му от работа. Опитайте да се забавлявате без присъствието на мъж.

Поемете инициативата, поканете господа да седне с приятели в бар за бутилка бира с пица. Дайте на другаря си повече свобода, нека се чувства жив.Докато съпругът прекарва време с приятели, обърнете цялото внимание на себе си. Грим, облечете секси бельо, стилети и рокля. След завръщането си у дома мъжът ще иска да види красива съпруга, а не домакиня с въртяща се щипка в ръка.

Стъпка номер 5. Не се оплаквайте от съпруга
Много често от недоволни от живота на жените може да се чуят изявления, които казват, че имат лош съпруг. Също така момичетата често се оплакват от майките си, търсейки подкрепа. Ако принадлежите към тази категория, време е да коригирате собственото си поведение.

В момента на състрадателни изказвания, вие автоматично настроите родителите си срещу съпруга си, защо? В крайна сметка целта ви е да се примирите и когато това се случи, майката и бащата ще имат лошо мнение за мъжа си. Те няма да могат да забравят сълзите, които се разляха по негова вина. Важно е да разберете, че вие ​​сами сте избрали партньор за живота, затова ценете собствения си избор и не му противоречете.

Същата препоръка се отнася и за работа с непознати хора. Ако искате да говорите, говорете само с най-добри приятели, които няма да говорите зад гърба ви. В същото време се откажете от клетвата на съпруга, не се занимавайте с лични.

Стъпка номер 6. Научете се да прощавате
Една от причините, поради които може да се случи счупване, се счита за невъзможността да се прости. Жените са много по-трудни да забравят причинената болка, те натрупват злоба за дълго време и след това избухват. Не бъдете като тези млади дами, научете се да пускате ситуацията.

При всяка кавга спрете да си спомняте за болката, която мъжът ви причини. Със сигурност и вие не сте ангел, така че защо да усложнявате нещата? Опитайте се да не живеете в миналото, а в настоящето. В същото време поддържайте положителна вълна, не бъдете капризни, не попълвайте цената си.

За да преодолеете гнева по-ефективно, се занимавайте с медитация. Отлична опция за релакс са гореща баня или йога класове, в които мислите са изцяло фокусирани върху настоящето. Потърсете начини за премахване на отрицателната енергия.

Стъпка номер 7. Доверете се на партньора си

Чести са случаите, когато една жена проявява недоверие на мъжа на открито, без възможни доказателства. В същото време постоянно потиснатият съпруг започва да бяга от дома си с надеждата, че при пристигането си съпругата ще спи. Не ставайте дама видя, която подозира другар при всяка възможност. Проявете търпение, доверие, уважение.

Ако е възможно, дайте на кавалера пълна свобода на действие. Не е тайна, че забраненият плод е сладък, поради тази причина мъжете се привличат към него. Ако не зададете граници, няма плод и в резултат на това няма желание да го вкусите.

Стъпка номер 8. Станете източник на вдъхновение
Човек, който е способен на действия, е обречен да бъде обичан. Една жена от своя страна трябва правилно да изразява чувства, тласкайки партньора си към нови постижения. Станете муза за джентълмена, подкрепете го във всички начинания, помогнете да вземете правилни решения. В същото време се опитайте да направите всичко да изглежда така, сякаш съпругът сам е решил проблема.

Без значение какво, трябва да сте там. Дори когато всичко е обърнато, стойте толкова близо, колкото той позволява. Опитайте се да създадете условия, при които един мъж да намери изход във вас. След завръщането си у дома се държи лесно и естествено.

За да се примирите със съпруга си на прага на развода, човек трябва да има издръжливост и търпение, на този етап те ще станат верни съюзници. Не "режете" съпруга си до дреболии, доверете му се, не ограничавайте свободата на действие, станете източник на вдъхновение.

Видео: как да обичаш собствения си съпруг

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт