Какво да представим за сватбата, за да бъдете запомнени

Изборът на подарък за младоженците често причинява много проблеми. Това е особено вярно в случаите, когато някой от булката и младоженеца не е достатъчно познат на госта. Най-простото решение е да поискате директно булката и младоженеца, а при липса на конкретни желания, дайте парите в плик. Защо това не е най-добрият избор? Какви подаръци ще бъдат печеливша опция? Ваучерите за подарък толкова добри ли са?

Какво да подаря за сватба

Мога ли да дам пари

Универсален подарък е да сложите всякакви пари в красив плик и да ги предадете на героите на повода. Много хора предпочитат да правят точно това, защото няма нужда да страдат от дълъг избор и тогава двойката ще може да избере точно това, което иска. Проблемът се състои във факта, че парите могат да отидат частично за покриване на разходите за самото тържество, за част от някаква основна покупка (кола, мебели, билети за почивка и т.н.) или просто да бъдат пропилени за ежедневните нужди. Ако донорът не се притеснява, тогава защо не? Но ако искате да си спомните точно тогава вие и вашия подарък, тогава е по-добре да се откажете от тази идея.

Ако решите да дадете пари, тогава колко да спрете? И в каква валута да дам? Отговорът тук е един - трябва да дадете толкова, колкото гостът сметне за необходимо, и в тази валута, която е по-подходяща за госта. Обикновено те взимат „красива“ сметка: 5000 рубли, 100 долара или евро. Но всеки има своето собствено богатство и абсолютно всяка сума ще намери приложение. В крайна сметка с течение на времето за госта ще бъде запомнен само фактът за даване на пари, а не конкретна сума.

Ваучер за подарък

Сега той е почти толкова универсален подарък, колкото и парите. Но все пак, сертификатът за подарък е по-личен начин за поздравления. Много магазини предлагат тази услуга и цената на сертификата обикновено варира и в някои институции можете да поставите на картата толкова, колкото самият донор счита за необходимо. По традиция те дават сертификати на магазини за домакински уреди, мебели и стоки за бита. Този подарък обикновено се представя от приятели, защото Сертификат за подарък от родители или близки роднини обикновено изглежда странно.

Подарък за впечатление

Има цели магазини за забавление, които предлагат на своите клиенти специална кутия. Има избор от няколко варианта за свободното време. Има сдвоени и не сдвоени опции: процедури за самообслужване, екстремни забавления, събития на двойки за влюбени и т.н. Всеки, който получи това поле, може да избере от списъка това, което най-много му харесва и да участва в този вид програма.

Цената на кутия за подарък започва от 1000 рубли и обикновено завършва от 15000-20000. Сред „сдвоените“ пълнежи могат да бъдат билети за кино за всяка сесия на всеки киносалон в града, вечеря в ресторант, полет със самолет, конна езда, съвместно посещение на СПА и др. Такава ваканция определено ще зарадва младата двойка и те ще го запомнят. Голям плюс е, че младоженците сами ще изберат опцията, която най-много им харесва, така че определено ще хареса подаръка.

Подарък за дома

Важно е да изберете какво двойката едва ли би купила за себе си. Например, могат да се осигурят кърпи. Условието е, че те трябва да са скъпи и много висококачествени, в противен случай това ще вдъхнови копнеж за бившите съветски времена, когато всички представиха кърпи, одеяла и спално бельо. Във всеки случай човек трябва да вземе предвид ситуацията в стаята, в която двойката ще живее.Ако къщата разполага с двойно легло, тогава комплект от копринено бельо наистина ще бъде добре дошъл, но има риск да не се досетите с цвета или размера, така че тук можете да дойдете в удобен подаръчен сертификат.

Отличен подарък биха били хавлиените хавлии за баня, които обикновено се срещат в хотели. Те струват от 3000 рубли на брой и е малко вероятно някой да купи такива за себе си. И като подарък това е чудесен вариант. Важно е да изберете само естествени материали, а също така да вземете предвид мястото на пребиваване: много тежък и плътен продукт е малко вероятно да бъде подходящ за жителите на южните райони. И да се увиете в прекалено тънък халат в северната част на страната през зимата, също няма да е толкова приятно. Тъй като това е подарък за сватба на двойка, по-добре е да изберете два еднакви продукта, различни само по размер.

Почивка в хотел или в страната

Можете да резервирате и платите за двойна стая във всеки хотел или селска къща. Ако не е възможно да оставите датата отворена, тогава трябва да сте сигурни, че и двамата съпрузи ще бъдат свободни в определения ден. Такъв подарък ще бъде най-подходящ при изпълнение 4 седмици след сватбата или за идващите празници. Ако е възможно, струва си да се даде пътуване за двама до друг град. Не е необходимо да харчите много пари: има отлични двудневни турнета дори в Русия. Във всеки случай трябва да се вземат предвид интересите на булката и младоженеца.

Какво да подаря за сватба на бюджет

Ако имате на разположение по-малко от 3000 рубли и не искате да дадете сертификат или пари в плик, тогава е подходящ подарък под формата на билети за концерт, за театър или дори за филм. За тази сума можете да поръчате фотосесия за двама в студиото.

Сватбен подарък

Креативните гости могат да намерят художник, който може да нарисува портрет на двойка от снимка и след това да го вмъкне в красива рамка. Можете да се съгласите предварително с брака и да информирате, че им подарявате сватбена торта, и да поръчате вкусна бисквита от майсторите с ядивна снимка отгоре.

Как да избегнем "повторен" подарък

Гостите се опитват да не дават конкретни неща, защото се страхуват, че някой друг може да даде нещо подобно или същото. За да може инцидентът да бъде бързо разрешен, не се страхувайте да оставите чек за продукта вътре в кутията. Много продукти могат да бъдат върнати в магазина, така че младоженците да могат да обменят „повторен” подарък за нещо по-необходимо. Можете да помолите младоженците да публикуват списък на нещата, от които се нуждаят някъде в интернет. Самите гости ще могат да се запознаят с него и да се „въведат“ като човек, отговорен за подаръка. Това се практикува активно в Съединените щати, така че поканените рядко се озадачават над подарък.

Какво да подарим за сватбата от родителите

Разбира се, при липса на собствено жилищно пространство всеки човек би искал да получи точно апартамент. Но ако няма достатъчно пари, тогава могат да се отхвърлят по-скромните варианти. Например, преди родителите да плащат на децата си изцяло сватбата. Често представени килими, хладилници и телевизори. Големите подаръци вече могат да бъдат големи домакински уреди или скъпи мебели. Например, дори тези хора, които изобщо не гледат програми, могат да използват модерен плазмен телевизор: свързват го към компютър с кабел и го използват като голям екран за гледане на филми, снимки или видеоклипове от интернет.

Ако има селска къща, тогава можете да финансирате изграждането на малка веранда или закупуването на сглобяема баня. Такива конструкции се доставят почти готови - предварително подготвените части просто се поставят на мястото си и се сглобяват с нокти, като дизайнер. Такъв подарък няма да струва толкова много, но ще продължи цял живот.

С една дума, ако има поне някакво съмнение, по-добре е да се ограничите в парите. В противен случай е важно да се вземе предвид самоличността на двойката, да се даде нещо, което и двамата ще използват. Поставете се на тяхно място и помислете какво бихте искали да получите.И с тези мисли отидете в магазина. И винаги можете да се консултирате с приятели, които вече са изиграли сватба - те ще действат като най-добрите експерти при избора на подарък.

Видео: най-оригиналният сватбен подарък

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт