Какво да направите, ако съпругата се промени: съветите на психолог

За всеки мъж, независимо от възрастта, неверността ще бъде истински шок. Когато съпруг хване жена си в измяна, той не знае какво да прави. Постоянното размишление и изясняване на причините за случващото се буквално те подлудява. Човекът е просто изгубен, озадачен над въпроса: „Прощавай или пускай?“. Нека да го разберем заедно, отчайвайте се рано.

Какво да правя, ако съпругата изневери

Защо съпругата изневери

Във всеки сериозен въпрос си струва да започнем от истинските причини за случващото се, нека се опитаме да ги открием, за да частично да облекчим ситуацията или да намерим отговор за себе си защо тя го е направила.

 1. Жените са чувствени същества; те търсят любов във всичко. Може би съпругът ви е срещнал мъж, който предизвика мимолетно съчувствие. В този случай тя осъзнава, че всичко не е сериозно, но дамата все още е привлечена към него.
 2. Ако подозирате жена си за изневяра, може би тя искаше отмъщение. Представителите на слабата половина не винаги могат да се справят с гнева и негодуването, които са дълбоко в душата.
 3. Може би една от най-честите причини е липсата на внимание от страна на съпруга ѝ. Ако съпругът престане да се възхищава на жена си, забрави за елементарни комплименти и подкрепа в трудни моменти, тя ще потърси всичко това отстрани.
 4. В случаите, когато дама и любовник са свързани само чрез интимност, предателството може да настъпи поради сексуални проблеми. Ако светлината угасна в леглото ти, жената не беше доволна. Това са обикновени физиологични нужди.
 5. Когато изневярата се вижда от прекалено импулсивна и емоционална жена, може да се предположи, че изневярата е била спонтанно решение. В такива ситуации психоемоционалната среда на момичето бързо се връща към нормалното си, тя плаче, срамува се и се моли за прошка.
 6. Ако се е променила силна и независима жена, която няма с кого да се забавлява освен любовника си, това е разбираемо. Често това се отнася за бизнес и заети жени, които не получават грижите за съпрузите си и не могат поне за миг да се отпуснат.
 7. Не изпускайте от поглед старата връзка. Много дами погрешно смятат, че сексът с бившия не се счита за предателство. По-точно, дълбоко в себе си съжаляват, но не по начина, по който настоящите съпрузи биха искали.
 8. Внимателно анализирайте средата, в която вашият съпруг прекарва много време. Ако само несериозни хора кръжаха около нея, те биха могли да „предадат” своите вярвания на съпругата си. Тоест, тя е банално заплетена.

Какво да правим веднага след предателството

 1. Ако сте хванали сродна душа на изневяра, не хвърляйте интрига. Опитайте се да се държите спокойно и безразлично, претеглете всяка дума. Първо трябва да оказвате натиск върху нейната съвест, която трябва да се събуди.
 2. Намерете възможност за собствената си поверителност. Не е нужно да споделяте с приятелите си за предателството, защото всичко казано след това ще бъде техните мисли, а не ваши. Необходимо е да разберете себе си.
 3. Трябва да решите да й прости или не. Ако отговорът е „да“, подгответе се за трудности във връзката, защото дори след 5 години ще го запомните. Ако не, настройте се на ергенския живот.
 4. Ако нямате нищо против да отидете до бара или да седнете до телевизора с бутилка бира, следвайте мярката. Няма нужда да удавяте случилото се в алкохола, имайте здрав ум.
 5. Запомнете една истина - ако човек направи грешка 1 път, той все още може да бъде простен. Но когато се случи грешка два пъти, три пъти, бягайте от жена си.
 6. Също така, не изпускайте гняв към този, с когото е бил хванат съпругът. Любовникът може да не знае, че жената има съпруг. Това е много тънка линия, която трябва да изясните, преди да размахате юмруци.

Когато можете да запазите връзка

Опитни специалисти, които работят в областта на психологията повече от една година, дават своите препоръки по този въпрос.

 1. Ако наистина обичате жена си, не я режете горещо. Анализирайте себе си, характера си, след което след известно време вземете решение. Няма нужда да крещиш на глас, че я мразиш. Гневът ще отмине, миналите емоции ще избухнат, черното рано или късно ще се скрие зад бялото.
 2. След като намерите време за усамотение и го помислите, опитайте се да говорите спокойно със съпругата си. Разберете защо тя направи това. Направете своите заключения, след което вземете решение, без да бързате.
 3. Обърнете специално внимание на жена, ако се разкайва, плаче и искрено съжалява. Разберете точната причина за изневярата, а след това отделете време за размисъл. Когато се убедите и напълно приемете ситуацията, можете да започнете да възстановявате отношенията.

Как да възстановим отношенията

Как да възстановим отношенията след предателството на жена си

 1. След подобен инцидент мъжете е трудно веднага да се възстановят от емоционален удар. Често идва депресия. Това състояние е доста опасно, не го подценявайте. Нестабилният психоемоционален фон може сериозно да навреди на здравето като цяло.
 2. Все още можете да излезете от това състояние след предателството, трябва правилно да се настроите и да се подготвите за него. Моля, обърнете внимание, че ще отнеме известно време, за да възстановите предишното състояние. Няма значение дали решите да напуснете или да простите на съпруга / съпругата си.
 3. За да облекчите малко състоянието, можете да говорите с психолог. Специалистът ще даде полезни съвети. На терапевтичната сесия е необходимо да се обсъдят всички належащи проблеми и да се разбере как да се възстанови старата връзка.
 4. Анализирайте ситуацията и подсъзнателно се убедете, че предателството на любима жена може да бъде случайност. Това никога повече няма да се повтори. Изхвърлете всички негативни и натрапчиви мисли за ситуацията.
 5. Ако имате достатъчно свободно време, свършете допълнителна работа. Работете повече, посещавайте фитнеса, отделете време за любимото си хоби. Експертите казват, че подобно забавление ще излекува сърдечната болест.
 6. Можете също така да продължите да общувате помежду си и да избутате ситуацията на заден план. Дръжте се така, сякаш живеете със съсед, няма нужда да се отваряте. В противен случай можете да се нараните един друг. Затворете вътрешното си пространство, мислете сами.
 7. Развивайте се с приятели, организирайте ваканции без съпруг. Такова решение ще бъде правилно от всяка страна. Можете да проверите как се справяте с ревността и да покажете колко се доверявате на своя спътник. Това чувство убива връзката, така че трябва да се борите с нея.
 8. Струва си да си спомним, че всичко, което беше преди, свършва. Ако искате да върнете съпруга / съпругата си, трябва да започнете от нулата. Изграждайте отношения с малки уверени стъпки. Преди да започнете отначало, опитайте се да разберете защо такова нещо се е случило изобщо.
 9. Обърнете повече внимание на спътника си, моля. Ако жена направи груба грешка и наистина те обича, иска да я поправи, ще я видиш. Съпругата ще се опита да ви помогне. Няма нужда да си спомняме миналото, живейте в настоящето.
 10. Постепенно започнете да говорите все повече и повече на различни теми. Опитайте да не спорите. Разберете, че играта не трябва да е в една цел, не вие ​​сте виновни. Ако видите, че жената не се опитва да поправи всичко, прекратете връзката незабавно.
 11. В други случаи подкрепете съпруга / съпругата си. Спомнете си първите дни от срещата си, бяхте щастливи. Върнете старото време и си спомнете преживените моменти заедно. Трябва да разберете, че в края на краищата все още сте добре заедно.
 12. Ако сте достатъчно мъдри хора, тогава ще ви отнеме малко време, за да възстановите старата връзка. Не се колебайте да се впуснете в пътуване. Подредете си втори меден месец. Обградете се един с друг с нежност и внимание. Влюбете се в ново. Създайте романтична атмосфера.

Когато няма шанс да спасиш брак

 1. За спасяването на старата връзка няма да работи, ако съпругът периодично отива вляво, а също така практически не се разкайва за случилото се. Не трябва да влачите този брак чрез власт.
 2. Ако в отговор на предателството й, вие също се променихте. В този случай бариерата за вярност между съпрузите е напълно пречупена, няма смисъл да се възстановява нещо, ако и двамата не се стремят към това.
 3. Няма да е възможно да възстановите брачната връзка, ако след „прошка“ се опитате да забравите всичко, но чрез всяко изречение укорявате жена си и я унижавате. Впоследствие идва разбирането, че въпросът за изневярата витае във въздуха и остава нерешен.
 4. Не разчитайте на мнението на роднини, които ви насърчават да простите на съпруга си, само защото имате общи деца. Детето ще живее в постоянни схватки и упреци, ще формира грешен образ на семейството.
 5. Ако след разговора съпругът е признал истинските си чувства към непознатия, не я дръжте. Дори не се опитвайте да простите, помолете дамата да си тръгне. Трябва да се разбере, че след това не можете да го върнете обратно.

Съпруга изневери с шефа - какво да правя?

Съпруга изневери с шефа

 1. Повечето вярват, че ако съпругата е спала с шефа, тя е била подтикната от кариерния растеж и голямото материално увеличение на заплатата си. Не винаги това се случва. Ако другар направи грешка веднъж, въпросът може да е съвсем различен.
 2. Анализирайте отношенията си със съпруга / съпруга преди това събитие. Може би непрекъснато ругаете и силно се отчуждавате един от друг. С течение на времето жената толерирала всичко това и морално настроена на неправилно поведение.
 3. Ако не сте обърнали дължимото внимание, чувствата на нежност към жена си, тогава причината е очевидна. Редкият секс и студената връзка на съпрузите води до такива действия. Затова не мислете, че всичко се е случило заради пари. Шефът просто беше там в точното време.
 4. В този случай на първо място трябва да седнете и да говорите нормално. Разберете причината за такъв акт. Попитайте жена си защо има нужда от друг мъж. Ако се случи предателство, независимо от чия страна, и двете са виновни. Щастливите хора нямат това.

Практически препоръки

 1. Ако разберете за предателството на съпруга си, не бързайте да извършвате необмислени действия. Опитайте се да изясните всичко възможно най-много. В противен случай човек може да съжалява за спонтанни решения.
 2. Преместете се за малко и охладете. Успокой се и сложи мислите си по рафтовете. Говорете с половинка на студена глава. Спокойно обсъдете случилото се.
 3. Ако се случи така, че любовникът има сериозни намерения, а съпругата съчувства на това, не я дръжте. Всичко е изгубено, имайте достойнство и не се смирявайте. Не върви напразно.
 4. Обърнете внимание колко искрено се разкайва съпругът. В този случай си струва да разберете причината за лошото деяние. Посетете семеен психолог, ако е необходимо.

Изневярата на жена му е доста трудна ситуация. Жените решават това след дълго обсъждане. Затова спокойно разберете причината за деянието. В повечето случаи причината се крие в личните ви отношения. Ако отдавна сте се охлаждали един до друг, не се изненадвайте. Опитайте се да го поправите или освободете жена си.

Видео: как да простя измяна

Препоръчваме ви да прочетете


Оставете коментар

за да изпратите

въплъщение
wpDiscuz

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

Все още няма коментари! Работим, за да го поправим!

паразити

красота

ремонт